Foto bij De stad

Dit is de nummer twee!!! Het gaat niet mega snel maar ik ben niet zo handig met quizen. Maar jij(Sindy)Was uitgenodigd voor de stad. Door je nieuwe vriendin Fleur.

"Sindy, wakker worden het is 11:00 uur!" Roept moeder van benede."Ooow shit, ik moet nog aan kleden en eten." Je rent naar beneden in je pyama eet snel en trekt je nieuwe kleren aan en je zet je fiets buiten. Maar dan...
valt je moeder van de trap!!! Ahhhhhhh. "Omg wat is hier aan de hand........... "En daar lig je moeder dan. Je belt 113 en je gaat er van door.(zou ik echt nooit doen)
En dan ga je naar de stad

Na 10 min fietsen zie je Fleur staan. Dat is cool, maar ze is alleen. Dat is vreemd er zou toch een hele groep zijn?! Je fietst naar FLeur toe en vraagt waar de andere zijn."Oww die komen zo. Ze zijn altijd te laat. Behalve als er uit verkoop is in de fop winkel. HAHAHAHA"
10 min later komt er een groep aan gefietst. Het zijn voornamelijk boys maar ze herkent toch wel een paar girls van school. Je stelt je voor aan de hele groep. Dan zet je je fiets weg en gaat shoppen. Je komt bij een leuke winkel.De v&d
Je ziet zn onweis gave bikini hangen. Je past hem en hij staat je geweldig. Je koopt hem. Waarop de andere antwoorden:" Dan moeten we ook maar een keer gaan zwemmen met zijn alle. "Dat lijkt me tof!(volgens mij mogen ze me wel)"
Jullie hebben echt veel lol. Maar aan elke dag komt een eind. Zelfs de dag van vandaag. Jullie beloven elkaar om nog een keer af te spreken.Jullie wisselen telefoon nummers uit enzo. En dan moet je afscheid nemen.Jullie omhelsen elkaar en ieder gaat zijn eigen kant op.
Ja, het voelt zo fijn. Je hebt nieuwe vrienden gemaakt. Het zijn vierde jaars(omg het zijn Populaire vierde jaars!)

Je fietst naar huis met een goed gevoel. Maar het aller leukste is nog wel dat het wekend is!!! Je rijd je straat in. En als je voor de tuin staat stap je af.

Reageer (3)

  • Antigone

    xD lol, je belt 113 en gaat er van door, nee dat zou ik ook niet doen nee

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Weer klaas?! Dit is toch iets anders? Nouja, ik vind hem heel goed! Volgende! :D

    1 decennium geleden
  • nerveus

    YES!!! Vervolg!!!! Ik vulde alles in wat met Klaasje temaken had! (H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen