Anastacia Elisabeth Farnsworth

Anastacia voelde zich een soort van… speciaal, toen ze omringd door allerlei vrienden van Nathan het enorme huis betrad. Ze hadden haar met grote ogen aangekeken, wat enorm vleiend had gewerkt. Misschien werd dit toch een leuke avond, er waren namelijk leuke jongens genoeg. Ze bewoog al een beetje op de dreunende bas die hen tegemoet kwam. Nathan joelde, maar Anastacia schonk hem een nijdige blik en ging verder met wat ze aan het doen was. Er kwam al snel een jongen op hen afgelopen. Anastacia moest toegeven, hij zag er niet verkeerd uit. Totáál niet. Zijn bijna zwarte – of echt zwarte, dat was bijna niet te zien in het donker – was opgeschoren en zijn lange kuif stond rechtovereind. Zijn donkerbruine ogen glansden en er verscheen een ondeugende grijns op zijn gezicht bij het zien van Jake, een vriend van Nathan. Ze omhelsden elkaar vluchtig en de jongen liet zijn ogen toen over de rest van het gezelschap glijden. Jake stelde de hele bups voor en kwam uiteindelijk bij Nathan en Anastacia.
‘Dit hier is Nathan…’ zei hij. Nathan knipoogde even naar de jongen, die blijkbaar een van de gastheren was. Anastacia zag het en gaf Nathan een por tussen zijn ribben.
‘Gedraag je! Hij is vast hetero.’ Ze zei het zo zacht dat het bijna niet te horen was, maar Nathan rolde met zijn ogen.
‘En de enige dame hier is de altijd lieftallige Anastacia.’ Zelf glimlachte ze bescheiden naar de jongen. Dit keer zond hij haar een knipoog en als antwoord daarop grijnsde ze.
‘Jij hebt ook altijd geluk, hé,’ siste Nathan. Anastacia kende hem langer dan vandaag, hij was helemaal niet boos.
‘Oké, dan. Zayn.’ De jongen gaf snel iedereen een hand en een paar seconden later brandden er zelfs twee kussen na op Anastacia’s wang. Dat was zeker geen slecht begin van de avond.
‘Ik zou zeggen, heb plezier en kots de boel niet onder.’ Iedereen lachte en Zayn ging de nieuw binnengekomen gasten begroeten. De hele groep liep de hal door, naar de woonkamer, wat de bron van het geluid bleek te zijn. Anastacia wilde niet gelijk alle aandacht naar zich toetrekken door te gaan dansen, dus ging ze afwachtend in een hoekje staan. Nadat ze een onbekende cocktail gehaald had, natuurlijk.
Ze observeerde de dansende mensen en herkende een paar mensen van school. Wat was de wereld toch klein.. Zij was hier door Nathan en ze kende hem van het dansen, en die mensen hier zaten ook bij haar op school.. Nadat ze alle meiden gehad had – van enorm sletterig naar té braaf -, ging ze over op het jongens kijken. Er waren veel jongens, dat viel haar meteen op. Nu ze er even over na dacht: Zayn was één van de gastheren – één van de vijf, beter gezegd – en dus moest hij in One Direction zitten. Anastacia bedacht een dom spelletje: de andere vier zoeken.


Ik heb mezelf voorgenomen meer te schrijven voor dit verhaal en mijn andere: Lights will guide you home - Harry Styles. Ik hoop echt dat het lukt, want jullie verdienen het wel.
Er staat natuurlijk wel iets tegenover: reacties. -aaaaa-

Reageer (1)

  • Christiane

    Haha, ik hou ook van domme spelletjes!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen