Foto bij Louisa & Louis 1 - ZaynsGirl

Niet te geloven. Ik, Louisa, schud nu gewoon Louis' hand! En hij glimlacht ook nog eens naar me! Het is een droom die uitkomt!
"Hi Louisa. Ik ben Louis. Leuk je te ontmoeten," zegt hij met een vriendelijke stem. Ik voel mijn wangen een beetje rood kleuren wanneer we oogcontact hebben. Na enkele minuten heb ik zijn hand nog steeds vast. Zayn, die rechts naast Louis staat, ben ik helemaal vergeten. "Laat je mijn hand ook nog gaan vandaag?" grinnikt Louis. Ik voel mezelf nog roder kleuren. "Sorry. Ik wilde gewoon even mijn hand opwarmen," grapte ik. Een kort gegniffel ontsnapt uit zijn mond. Slechte grap Louisa, slechte grap.
"Loop eens door, ik wil ook nog een handtekening van Louis hoor," zegt mijn vriendin een beetje giebelend. Ik zet mijn mooiste glimlach op en loop door naar Zayn. "Hi Louisa," begroet hij mij.
"Hi Zayn," zeg ik terug. Wanneer ik en mijn vriendin allebei van ze alle vijf een handtekening hebben, worden we uitgenodigd plaats te nemen op een stoel. We gehoorzamen zonder aarzeling en wachten af totdat iemand de stilte verbreekt. Deze persoon is Louis, wat me niet bepaald verrast. "Hebben jullie ooit eerder een meet&greet meegemaakt?" vraagt hij.
"Nee, nooit," antwoord ik.
"Ik wel. Met Robert Pattinson," zegt mijn vriendin trots.
"Dan weet je dus ongeveer hoe dat gaat toch?"
"Ja. Als het goed is krijgen we nu de gelegenheid om vragen te stellen."
"Dat klopt," antwoordt Zayn.
Na een heleboel vragen gesteld te hebben zit de tijd er alweer op. De meet&greet is voorbij. Als ik de deur uit wil lopen voel ik een warme hand op mijn schouder rusten.
"Louisa," klinkt Louis' stem.
"Ja?" Mijn stem trilt een beetje.
"Heb je misschien zin.. Om met mij mee naar een pretpark te gaan?" "Nu?" vraag ik ongelovig.
"Ja. Nu."
Een beetje verward kijk ik op mijn horloge. Het is nog niet zo heel erg laat. Bijna half twee. "Uhm oké. Lijkt me tof," antwoord ik enthousiast.
      Met een grote grijns zit ik naast Louis in de achtbaan. Louis heeft VIP kaartjes geregeld dus we hoeven nergens in de rij te staan. Ik verbaas me nog steeds een beetje waarom hij mij meevroeg naar het pretpark. De andere jongens zijn ook mee, maar die hebben hun eigen weg gevolgd. Wanneer de achtbaan begint te rijden krijg ik niet eens in de gaten dat Louis een arm om me heen legt. Het enige waar ik op let zijn mijn handen die zich steeds steviger rond de beugels klemmen. Deze achtbaan is toch hoger dan ik dacht. Wanneer het karretje eindelijk boven is haalt Louis zijn arm achter mijn nek vandaan om zichzelf vast te kunnen houden.
      Na de achtbaan gaan we in de wildwaterbaan. We gaan met z'n tweeën in een bootje. Ik voorin, en Louis achter mij. Ik merk hoe ik naar achter glijd wanneer het bootje omhoog gaat. Louis lijkt dat niet erg te vinden en trekt me tegen zich aan. "Hey beauty," fluistert hij. Ik bloos en giechel kort. Louis heeft me de hele rit niet meer losgelaten.
      We gaan ook nog in de vrije val. Ik trek de beugels naar beneden en maak mijn riem vast. Louis doet hetzelfde. Langzaam worden onze stoelen omhoog getrokken en dan hebben we een prachtig uitzicht. Louis wijst een paar mooie plaatsen aan, en ik geniet van zijn anekdotes die hij erbij verteld. Waarschijnlijk doet hij dat om me af te leiden, want midden in zijn derde verhaaltje, valt het blok naar beneden. Ik gil het uit van schrik. Mijn benen worden door de kracht omhoog geblazen, en lukt me niet om ze tijdens de rit naar beneden te krijgen. Ik maak de beugel los en ook het riempje. Ik spring op de ijzeren ondergrond en wacht op Louis. Ik kan het niet laten te lachen wanneer de beugel tegen zijn neus aan knalt. "Gaat het?" vraag ik, en help hem uit de zitting.
"Ja, niks aan de hand," antwoord hij. Ik merk hoe ik wankel op mijn benen als we naar de uitgang lopen. Wow, misschien was dat toch best wel heftig.
"Duizelig?" vraagt Louis.
"Nee, mijn benen zijn hun oriëntatievermogen kwijt," lach ik. Louis lacht met me mee, en ondersteunt me met zijn linkerarm.
      "Waar wil je nu in? Misschien iets rustiger ditmaal?" vraagt Louis.
"De carrousel!" roep ik, eigenlijk voor de grap, maar Louis stemt ermee in. Hij haalt zijn schouders op en rent naar de carrousel toe. Nietsvermoedend huppel ik achter Louis aan. We gaan naast elkaar op een paard zitten en ik zie de andere vier jongens net voorbij komen lopen. Ze lachen en ze wijzen naar ons. Dan komen ze ook naar de carrousel toegerend, en nemen allemaal hun eigen paard. Liam is de enige die niet in de carrousel gaat, maar die maakt dan weer melige foto's van ons. Ik trek de gekste bekken, evenals Louis.
      Aan het einde van de dag neemt Louis me mee naar zijn appartement. Het ziet er erg slordig en onopgeruimd uit, maar dat kan me niet schelen. Hij neemt me mee naar zijn slaapkamer, en zet de radio aan, zacht, zodat het alleen maar achtergrondmuziek is. Het liedje Whistle galmt door de boxen. Louis sluit de gordijnen zodat het iets donkerder wordt in de kamer, en klapt in zijn handen zodat een nachtlampje aangaat. Hij gaat zitten op de zijdezachte dekens op zijn bed en klopt naast zich. Zijn slaapkamer ziet er veel opgeruimder uit dan de woonkamer. Ik sla zijn verzoek niet af en ga zo dicht mogelijk tegen hem aanzitten. Ook dit, lijkt hij niet erg te vinden. Hij stopt een pluk haar achter mijn oor en streelt voorzichtig over mijn rechterwang. Hij kijkt me aan met zijn bruingroene ogen en zegt: "I like you."
Ik merk hoe mijn hart steeds sneller gaat kloppen, en voor ik het weet bevinden Louis' lippen zich op de mijne. Gewillig open ik mijn mond en zijn tong dringt binnen. Gedwee ga ik op in ons liefdesspel. Onwillekeurig trekken we elkaar tijdens de kus verder het bed op. Ik haal mijn lippen van de zijne en trek Louis' shirt uit. In een handige beweging trek ik alle knopen van mijn blouse in een keer los. Ik klungel met de gesp van Louis' riem en na een paar minuten bedenkt hij zich dat hij dat maar beter zelf kan doen. Ik leg mijn haren over mijn schouder zodat hij bij de sluiting van mijn bh kan. Met één beweging weet hij hem los te krijgen. Na mijn slipje uitgetrokken te hebben ben ik helemaal naakt, alleen Louis draagt nog zijn boxer. Ik neem de rand ervan tussen mijn vingertoppen en trek hem naar beneden. Ik streel over de voorhuid van zijn penis en begin met aftrekken. Tegelijkertijd gaat Louis met zijn vinger in mijn vagina en verwent de clitoris. Wanneer ik merk dat Louis op het punt staat om klaar te komen, haal ik mijn hand er vandaan. Ik ga op mijn rug liggen en wacht tot Louis in mij komt. In eerste instantie voelt het alsof mijn schaamlippen in tweeën scheuren en ik laat dan ook korte kreten horen. Hij voert het tempo langzaam op en begint steeds harder te stoten. Kreunen komen uit onze monden, maar ik vind het fijn.

Zo goed? (flower) Aangezien ik zelden 16+ stukjes schrijf, is dat niet mijn sterkste punt. Dus sorry als het niet helemaal is zoals je verwachtte...

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen