Foto bij 026 - Just my second kiss

http://www.youtube.com/watch?v=ZuwTY4gqu0Y

Louis POV
Snikkend zit ik op mijn bed. Ik praat in mezelf. ‘‘Waarom heb ik dit gedaan? Waarom heb ik Harry gezoend? Ik heb toch geen gevoelens voor hem? Of wel?’’ Ik trek mijn knieën op en leg mijn gezicht in mijn bezwete handen. Het is al ongeveer een maand uit met Eleanor, met een reden. Ik was nooit verliefd op haar geweest. Ik haal diep adem en blaas het weer uit. Dan denk ik weer terug aan onze kus van net. Mijn wangen worden warm als ik aan Harry denk. Ja, ik ben verliefd op mijn beste vriend.
Harry komt binnen en loopt naar me toe. Hij neemt mijn gezicht tussen zijn handen en ik voel zijn vingers mijn wangen strelen. ‘’Lou, huil alsjeblieft niet. Je maakt me ook aan het huilen.’’ Ik grinnik onhoorbaar. ‘’Haz, kom is bij me.’’ Hij grijnst en plaatst zijn hoofd op mijn schoot, zodat ik weer met zijn krullen kan spelen. ‘’Boo, wat is er met je aan de hand?’’ Ik stop gelijk met het spelen met zijn krullen. ‘’Dit bedoel ik. Als ik er iets van zeg houdt je meteen op. Ik kan dit niet meer Louis!’’ Pats. Dit is de eerste keer dat hij mijn voornaam gebruikt. ‘’Vertel het alsjeblieft.’’ Klinkt zijn dwingende stem in mijn gehoorgangen. Ik schraap mijn keel en haal diep adem. ‘’Weet je het echt niet?’’ Vraag ik wat onzeker. ‘’Nee.’’
‘’Oke Haz, het spijt me echt dat ik me zo gedroeg e-en.’’ Ik streel zijn ene wang. ‘’Je hoeft geen sorry te zeggen Lou, ik wil alleen weten wat er is.‘’ Ik kijk even in zijn groenblauwe ogen en ga dan weer verder. ‘’Ik ben verliefd op je Haz.’’ Zo dat is eruit. En voordat ik weer naar zijn krullen kan grijpen ligt hij bovenop me. ‘’Boo, ik ben verliefd op je, méér van je dan me denkt.’’ Hij geeft me geen kans om te praten want hij drukt zijn roze lippen al op de mijne. ‘’Ik ben zo blij.’’ Mompel ik tegen zijn lippen aan. Ik sla mijn armen om zijn nek en zoen hem. Hij zoent terug en ik druk zijn lichaam dichter op de mijne. Ik streel zijn wang en haal een krul uit zijn gezicht. ‘’Ik hou van je.’’ Ik duw hem voorzichtig van me af en pak mijn gitaar. Ik stem hem snel en begin dan te zingen.

If I don't say this now I will surely break,
As I'm leaving the one I want to take.
Forgive the urgency but hurry up and wait.
My heart has started to separate.

Oh, oh,
Be my baby.
Oohh.
Oh, oh,
Be my baby.
I'll look after you.

There now, steady love, so few come and don't go.
Will you won't you, be the one I'll always know?
When I'm losing my control, the city spins around.
You're the only one who knows, you slow it down.

Oh, oh,
Be my baby.
Oohh.
Oh, oh,
Be my baby.
I'll look after you.
And I'll look after you.

"If ever there was a doubt,"
My love he leans into me.
"This most assuredly counts."
I say most assuredly.

Oh, oh,
Be my baby.
I'll look after you.
After you.
Oh, oh,
Be my baby.
Oohh...

It's always have and never hold.
You've begun to feel like home.
What's mine is yours to leave or take.
What's mine is yours to make your own.

Oh, oh,
Be my baby.
Ohhhhh.
Oh, oh,
Be my baby.
Ohhhhh.
Oh, oh,
Be my baby.
Ohhhhh.
Oh, oh,
Be my baby

Harry kijkt me grijnzend aan. ‘’Krijg ik nog antwoord?’’ ‘’Vraag het nog eens.’’ Zegt Harry. ‘’Wat?’’ Ik hoest. ‘’Wat je me net wou vragen.’’ Ik grinnik en kniel voor zijn voeten. Ik begin met mijn –korte- speech. ‘’Allerliefste Hazza, wil je alsjeblieft mijn vriendje zijn?’’ Zeg ik met een glimlach. Mijn glimlach verbreedt als hij -met tranen in zijn ogen- zichzelf in mijn armen werpt. Ik wrijf troostend over zijn rug. ‘’Ik ben zo blij met je Boo.. Dat je dit voor me hebt gedaan, ik hou echt van je.’’ Ook nu ontsnapt er bij mij een traan uit mijn ooghoek. Ik leg mijn gezicht in mijn handen en merk dan pas dat Harry weg is.

Reageer (4)

  • Necessity

    aahwwww cuteeee (H)
    xx

    1 decennium geleden
  • Ganbarimasu

    Aaawh, jij schrijft dus echt als de beste!
    Larry and niam are real... ^-^
    Snel verder

    1 decennium geleden
  • lilarrzaill

    ik heb niet heel veel te zeggen.. Gewoon weer een goed hoofdstukje;)
    snel verder!

    1 decennium geleden
  • Perv

    Snel verder!(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen