Foto bij 13. Juliet Sophia Bosworth

Hi lieve lezers, sorry dat het laatste tijd zolang duurt voordat we schrijevn! vorige week had Sasha examens, ik was druk met mijn nieuwe eigen verhaal en Lou was net geweest. Het spijt ons echt!
I hope you enjoy this new chapter.

Mijn hoofd laat ik leunen op Louis zijn schouder en hij heeft zijn arm om me heen geslagen. De meiden en ik zijn echt verliefd op deze film. Het is zo perfect. Zwijmel, zwijmel. Geïntreseerd kijk ik naar de film. Louis speelt wat met de plukjes van mijn bruin rode haar. Ik werp een blik op de klok die recht boven de tv hangt. Kwart over negen. Valt mee, had later verwacht. Ik kijk om me heen en zie Eleanor en Zayn elkaars hand vast houden. Ze spelen onschuldig wat met elkaars handen. Vertederd kijk ik naar het tweetal. Naast Zyan zit Jacky met haar hoofd op Harry zijn schouder. Harrry zit met een glimlach op zijn gezicht naar de film te kijken en werpt af en toe een blik lieve op Jacky. Niall zit voor Jacky op de grond met een bak popcorn in zijn handen. Gulzig pakt hij steeds een nieuwe hand popcorn en stopt het vervolgens vlug in een handige beweging in zijn mond. Dan heb je nog Liam die met een grote glimlach van oor tot oor op zijn mobiel zit te sms'en. Waarschijnlijk zijn vriendin. Aangezien hij zachtjes op zijn lip bijt en verliefd naar het beeldscherm kijkt. Grinnikend bekijk ik het tafereel in de woonkamer. Louis heft zijn hoofd op en kijk me vragend aan. Ik wuif het weg en kijk hem weer in zijn ogen. Een glimlach siert zijn gezicht en hij drukt een klein lief kusje op mijn voorhoofd. Blozend kijk ik weer weg naar de tv.

Als de film na een halfuur dan is afgelopen, rek ik me even uit. Naast me hoor ik Louis zijn buik grommen. Geamuseerd kijk ik hem aan. Onschuldig kijkt hij terug. "Heb je een beetje honger" fluister ik speels in zijn oor. "Misschien" antwoordt hij grijnzend fluisterend, terug en drukt een kus op mijn neus. Niall werpt me een veel betekende blik en ik draai met mijn ogen. Grijnzend kijkt hij me weer aan. Vanmiddag was erg leuk geweest met Niall. Gewoon als vrienden hebben we samen de middag doorgebracht. "Zal ik dan maar wat lekkers voor je maken?" vraag ik Louis. "Lijkt me heerlijk" antwoordt hij nog steeds kijkend in donker bruine mijn ogen. Ik went me moeilijk van Louis af en sta op en loop richting de keuken. Ik hoor iemand mij achterna lopen maar besteed er geen verdere aandacht aan. "Zo dat gaat wel goed tussen jou en Louis hè" zegt Eleanor met een wenkbrauwwiebel. "Moet jij zeggen. Zag het wel jij en Zayn die handjes vasthouden." kaats ik de bal terug. (Rare uitdrukking trouwens!). Blozend kijkt El weg. "maakt toch niet uit, ben juist blij voor jullie!" Samen met Eleanor maak ik nog wat hapjes klaar en nemen deze mee naar de woonkamer. "Zeg tegen de jongens dat ze die horor film er nu uit halen!" zegt Jacky een beetje in paniek. Vragend kijken Eleanor en ik elkaar aan. "Hoezo?" vraagt Eleanor in het algemeen. "Ze willen nog een film kijken en hebben er nu een horor achtig iets in gestopt!" vertelt Jacky met grote gebaren. Vragend kijk ik naar de jongens. Zij halen onschuldig hun schouders op. Zuchtend zet ik de hapjes neer op de salontafel en laat me weer zakken op de bank in Louis zijn armen. "Kom op, zo eng is hij vast niet en anders beschermt Harry je wel" zegt Niall met een volle mond. Grinnikend kijk ik hem aan. "Harry is zelf hartstikke bang" brengt Zayn grijnzend uit. Harry werpt hem een boze blik. Ik kruip wat dichter tegen Louis aan die nog steeds geen woord meer heeft gezegd. Hij knipoogt lief naar me en slaat zijn armen beschermend om me heen. Eleanor is ondertussen alweer tegen Zayn aangekropen en Liam heeft zijn mobiel net weggelegd. Niall drukt op play en de film begint. Ik houd dus echt niet van horor. Wel een mooie manier om tegen Louis aan te kruipen.

De film is nog geen kwartier bezig of ik zit al doodsbang met mijn gezicht in Louis zijn T-shirt. Liefkozend wrijft Louis over mijn rug heen. Ik kijk naar boven en zie hem gespannen naar het beeldscherm kijken. Hoe kan hij hier nou naar kijken. Ik werp een blik op de rest en zie Harry met grote ogen bang naar het scherm kijken met een bange Jacky in zijn armen. Hahaha. Eleanor kijkt gewoon naar het scherm zonder een krimp van angst te geven. Zayn fluistert wat in haar oor waardoor ze moet giechelen. Ik werp weer een blik naar het beeldscherm en kijk meteen weer weg. Altijd kijk ik op precies het verkeerde moment. Rillend van angst en van de koud sta ik op. Louis kijkt me vragend aan. "Ik kleed me even om, ben zo terug" fluister ik hem toe. Louis glimlacht en knikt, waarna hij zijn blik weer richt op de tv. Ik liep richting mijn slaapkamer en draaide de deur op slot. Je weet maar nooit, voor het geval dat. Ik trok mijn kast open en haalde er een stel kleren uit. Een zwarte spijkerbroek uit en deed een grijze hoodie. Ik ruilde mijn kaki groene korte broek om voor de grijze jeans en mijn hoodie trok ik gewoon over het zalm kleurig hemdje. Ik hield gewoon lekker mijn zwarte Toms eronder. Kan mij het wat schelen. Ik borstelde mijn haar nog zodat het weer netjes in model zat. Tevreden draaide ik de deur van het slot en liep ik de woonkamer weer in. Iedereen keek even op maar draaide zich al snel weer naar het beeldscherm. Ik liep me weer zakken naast Louis en hij keek me lief aan. "Je ziet er prachtig uit" fluisterde hij in mijn oor. Blozend keek ik hem aan. Zonder er bij na te denken plant ik een kusje op zijn mondhoek. Shit. Snel keek ik weg van hem. Waarom deed ik dat. Fuck. Ik voel Louis mijn hand vast pakken en er over heen strelen. Ik kijk hem voorzichtig aan en hij kijkt me liefkozend aan. Langzaam aan komt zijn gezicht dichterbij en plat hij, net als ik deed, een kusje op mijn mondhoek. I think I'm falling in love.

Reageer (5)

  • Directionets

    EN EN EN SUPER partje natuuuuurlijk! :D

    1 decennium geleden
  • Directionets

    Oh suus, leuke foto van Juliet :D! X , sas.

    1 decennium geleden
  • CuddleNarry

    Ahwww ik vind het zoooo schattig ik leef me egt helemaal in (H)

    1 decennium geleden
  • Directionets

    btw, sorry voor spelfouten, had geen tijd om het na te kijken]

    1 decennium geleden
  • Directionets

    written by: @Susan_1D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen