Foto bij (7). Life isn't that easy...

zo kennen we Bill weer... xD

'Ik zit vooraan!' riep ik uit, ik stond te trappelen naast het portier. Bill glimlachte. 'Ik rijd!' riep Bill. 'Vergeet het, ik rijd.' zei Georg terwijl hij hem aan de kant duwde. 'om een of andere reden spannen jij en Gustav altijd samen tegen TOm en ik.' zei Bill met een koppige blik in zijn ogen. 'Tuurlijk, ga jij maar achteraan zitten mokken.' zei hij lachend terwijl hij naast me in de auto stapte. Ik glimlachte.
Georgs manier van rijstijl was... niet aan te raden.. hij reed superhard, wat wel grappig was, maar het zigzaggen was er misschien net iets te veel aan. 'Dat is een voordeel aan Georg die rijdt; veel meer tijd om te shoppen.' ik lachte zachtjes. 'Wat?' vroeg Georg. Ik schudde mijn hoofd. Waarschijnlijk was de enige reden waarom Bill zo gemakkelijk toegegeven had, het feit dat er meer tijd was om te shoppen..

'Deze?' vroeg ik terwijl ik een rokje voorhield. Bill en Sarah keken om, Georg had het al opgegeven en we waren nog maar drie uur in het winkelcentrum... Bill keek meteen weer weg en hield zijn hand afwerend op. 'Doe het weg, doe het weg, mijn ogen!' zei hij dramatisch. Ik lachte en legde het aan de kant. Hij keek op en ging het rek af. 'MIsschien is dit wat meer voor je.' zei hij terwijl hij een ander eentje uitkoos, soberder, en dat was maar goed ook. Ik wist het niet precies. Ik hield de twee rokjes voor me. 'Laat ook eens van je horen, Georg.' zei Sarah lachend. Hij keek op en glimlachte toen hij het eerste rokje zag. 'Hmm..tweede.' mompelde hij. Plots stond hij op. 'Ik denk dat dit je ook wel leuk zou staan. t'is niet mis...' mompelde hij terwijl hij een derde rokje aangaf. Ergens had hij wel een punt. 'Ja, maar de prijs is niet mis.' zei ik zuchtend.. ik had echt niet genoeg geld om het aan zo'n kleren uit te geven, want eigenlijk was ik weggelopen dus moest ik hiermee rondkomen en werk zoeken. 'Zoek jouw maat. Ga je het dragen?' vroeg hij. 'Als ze het koopt, zeker.' zei Sarah beslist. Hij stond op en liep ermee naar de kassa. 'Dan wil ik straks wel een modeshow zien hé.' zei hij grijnzend terwijl hij me de zak aangaf.

Aahw...is Georg niet lief??? xD

Reageer (6)

  • darksunside

    snel verder(K)

    1 decennium geleden
  • gothicpop

    k weet even niets creatiefs voor reactie
    maar toch dacht ik
    laat k het maar doen
    dus snel verder(H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • HappyFruits

    (H)
    snel verder! (flower)

    1 decennium geleden
  • XTokioHotelXLov

    snell verderr pleasee :)

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    Snel verder!!(Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen