Foto bij The Clock is Ticking | 012 |

Alana Valentio POV

In mijn eentje zwierf ik door de bossen. Ik wist niet meer hoe ik hier terecht was gekomen, hoe ik uit the Black Castle was gekomen, het enige wat ik wist, was dat captain Hook dood was. En dat vond ik, hoe erg ik hem en zijn kilheid ook haatte, afschuwelijk. Het leek wel alsof iemand een stuk uit mijn hart had gesneden. Wat er van hem over was, was ook een groot raadsel.

‘Oh god, wat is er met jou gebeurd?’ riep een schelle stem achter me. Ik wierp een blik in de spiegel en zag Mina; mijn roodharige, blauwogige vriendin. ‘Mina! Wat ben ik blij om je te zien!’ zei ik, en ik deed mijn best om de tranen weg te knipperen. Het leken wel jaren geleden dat we gezellig in de achtertuin hadden gezeten en thee hadden dronken. ‘Ik was eerst ook blij om jou te zien, lieve Alana, maar niet in deze staat. Wat is er gebeurd, vertel het me.’ Zo barstte ik los over Charles, hoe hij me mishandeld had. Mina was geschokt, en verschrikkelijk kwaad op Charles. ‘Ik ga die man nu meteen een klap verkopen! Hoe durft hij, waar haalt hij het lef vandaan?’ riep ze verontwaardigd, wat me toch een beetje liet glimlachen. Mina was zo zorgzaam, als er iets met haar naasten gebeurde, stond ze altijd paraat. Ze was een echte vriendin.

Het bos was stil, maar naarmate ik verder liep, hoorde ik een licht gezoem. Werd ik nou gek? Het was erg donker, dus ik kon ook niet zien wat het was. Ik liep, en het gezoem werd steeds luider. Toen zag ik waar het vandaan kwam; een boom vol feeën! Elfjes! Vliegende kleine wezens! Wat waren ze mooi! Ze zoemden, vlogen, lieten banen van glitters en licht achter zich. Ik kwam tussen de bladeren en bomen vandaan, en liep dichter naar de grote, dikke boom toe. Elfjes cirkelden om me heen, vrolijk zoemend. Ze verzagen me van licht, en zelfs van vreugde, hoewel ik had gedacht dat dat onmogelijk was.

I miss you more than I should, more than I thought I could. I can’t get my mind off of you. Love is a fairy tale, but not without you. I never meant to let it get so personal.

Reageer (2)

  • MsLongbottom

    Siriusly? Mina? (:
    I am count Dracula my dear Mina.

    1 decennium geleden
  • McGuiness

    Oh my, ik mag Alana dus eigenlijk helemaal niet, weetje? Ze is een beetje heel erg vreemd. Niks tegen vreemde mensen hoor. Ik ben zelf namelijk ook echt hartstikke vreemd, dusja.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen