Foto bij ~017

~Vanuit Niall
Awww ^^^ <3

“Are you nearly ready?” roept Harry vanuit de keuken. “Ready, for what?” ik kijk hem vragend aan als hij de kamer binnen komt lopen.. “Did you forgot that we’ve got an appointment with Paul?” grijnst hij. Ik zucht. Dat is wel het laatste waar ik nu zin in heb. Paul heeft het altijd direct door als er iets is, en hij blijft doorvragen tot je hem zo’n beetje in alle details hebt verteld wat er aan de hand is. “Nialler, you don’t have to go!” zegt hij bezorgd als hij ziet dat mijn stemming helemaal is omgeslagen. Maar dat zou het alleen maar ergen maken. Dan zou Paul denken dat ik hem ontloop. Niet dat dat niet zo is, maar ik wil niet dat hij dat denkt. “No, it’s fine. Give me ten minutes.” zeg ik terwijl ik de trap oploop naar de badkamer. Daar tref ik Zayn aan die met zijn haar bezig is. Natuurlijk. Zayn is altijd met zijn uiterlijk bezig. “Zaynie, you look good. Move please, I have to take a shower.” zeg ik geïrriteerd. “Looks like someone got his period…” grinnikt Zayn terwijl hij de badkamer uithuppelt. Ik kleed met uit en stap onder de douche. Warme stralen rollen over mijn rug. Ik zucht. Als ik niet snel een beter humeur vindt zal Paul me doorhebben. Nando’s! Dat zal me wel opvrolijken! Snel schiet ik onder de douche uit en trek mijn kleren aan. De gedachte aan het heerlijke eten maakt me gelijk al iets opgewekter. Ik ren naar beneden. “Be right back. I’ll go straight to Paul, so tell him I’ll be a little later, okay?” roep ik vanuit de hal als ik mijn jas aantrek. Liam komt de hal in gelopen. “But… were are you going?” vraagt hij. Ik zie de bezorgdheid in zijn blik. Een grijns verschijnt op mijn gezicht. “Nando’s!” roep ik enthousiast. “Of course, Niall is hungry...” mompelt hij terwijl hij grinnikend wegloopt. Dan besef ik dat het toch wel een beetje ver is om te lopen in zo’n korte tijd. “Li?” roep ik. “Would you drive me to the Nando’s? I think walking is a wasting of time...” gooi ik er nog snel achteraan. Een lachende Liam verschijnt in de deuropening. “Sure, everything for my hungry Nialler!” zegt hij met een grijns. Hij pakt zijn jas en komt dan achter me aan naar de auto.

We lopen de Nando’s in en ik bestel voor ons allebei een dubbele portie kipnuggets. Als ik ze heb gekregen loop ik naar de tafel waar Liam zit. “I’ve bought some for you too.” zeg ik vrolijk. “Thanks Nialler, and I’m happy to see you smile again.” zegt hij opgelucht. Ik neem een hap van mijn nugget. Een heerlijk golf van kip met een sausje stroomt mijn keel binnen. Ooh, wat hou ik toch van Nando’s. Liam lacht als hij ziet hoe ik verwonderd naar een kipnugget staar. Hoe kan zoiets kleins zo lekker zijn? Uiteindelijk hebben we onze nuggets opgegeten en stappen we weer in de auto. Op naar Paul!

We rijden de parkeerplaats op en stappen uit. Als we binnenkomen in de studio, waar Paul op ons zou wachten, zijn de jongens er al. “There are our foodie-monsters finally!” schreeuwt Louis terwijl hij op ons af komt stormen en ons om de beurt omhelst. Liam en ik kijken elkaar vragend aan, maar weten ook heel goed dat Louis graag alles lekker overdreven doet. We groeten Paul vriendelijk en ik plof neer tussen Zayn en Harry. “Auch, Niall!” roept Harry verontwaardig terwijl hij over zijn been wrijft. “Sorry Hazz, didn’t know those nuggets are already turned into fat in my ass.” zeg ik met een onschuldig gezicht. “So, you’re not grumpy anymore?” grijnst Zayn. “Of course not, come on, one word: Nando’s!” gil ik vrolijk. Iedereen grinnikt om mijn enthousiasme om Nando’s, zelfs Paul. Hij zal wel niks doorhebben, gelukkig! We nemen een paar nieuwe songs door en praten gewoon wat over de band en de tour. Daarna is het weer tijd om naar huis te gaan. We stappen in de auto, ik met Liam, omdat we ook zo gekomen waren, en de rest van de jongens bij Louis in. Als we thuis zijn en ik op de bank neerplok merk ik dat ik toch eigenlijk best wel weer moe ben, en moet gapen. “Tired?” vraagt Liam. “Yes, a little...” antwoord ik. “Why don’t you go to sleep? You need some more sleep.” zegt hij vaderlijk. Ik wil nog snel even mijn facebook en twitter checken, als ik zie dat ik een voicemailbericht heb. ‘Die luister ik morgen wel even’ denk ik bij mezelf. “Goodnight, guys!” groet ik de jongens terwijl ik naar boven lopen. “Sleep well Nialler!” hoor ik achter me. Dan stap ik vermoeid mijn bed in en sluit mijn ogen.

Reageer (2)

  • Spiral

    super snel verder lezen

    1 decennium geleden
  • Dinja3012

    Dit is echt spannend,
    Echt heel goed geschreven :)
    Ik vind Liam zo lief en Niall heel
    schattig....(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen