Foto bij 14. Eleanor Jade Miller

Hier ben ik nog een keertje (; Best lang geleden dat ik nog geschreven heb, sorry daarvoor! Heb het ontzettend druk gehad met school (net zoals de andere twee girls) maar nu ben ik er weer hoor! Hope you like it... Reageer je even? (':

De film loopt nu bijna op z'n einde. Ik besluit om nog wat drankjes te halen. "Hey jongens zal ik nog wat te drinken halen?" "Ja, doe nog maar een keer hetzelfde voor mij El" zegt Louis, Juliet knikt. Ik hoor Juliet iets fluisteren tegen Louis, en daarna gaat hij glimlachend met zijn hand door haar haar. "Ok ben zo terug" zeg ik, op een -blijkbaar- redelijk luide toon, waarna iedereen "SSSHHHTTT!!" roept. Ik maak een onschuldig gebaar met m'n handen en verdwijn dan maar naar de keuken. Wanneer ik met m'n rug naar de keukendeur gedraait sta, glazen te vullen met drank, voel ik opeens een hand zachtjes rond m'n middel glijden. Meteen verscheen er een glimlach op m'n gezicht. Ik draai me om, en Zayn trekt me dichter bij. "Hi cutie" zegt hij zachtjes terwijl hij me vastneemt en een kusje op m'n voorhoofd drukt. "Hoi lieve schat". "Hey El.. Ik euhmm.. Ik wou eigenlijk gewoon nog een keertje tegen je zeggen hoeveel je wel niet voor me betekend" zegt zayn zachtjes, terwijl hij afwisselend in mn ogen kijkt en naar de grond. Ik ga met mijn hand door zijn kuif. "Ik hou echt van je Zayn, echt". Hij laat zijn hand langzaam zakken tot op m'n bil, ik lach zachtjes. Dan breng ik mijn lippen tot bij de zijne, we kussen. "Love you girl" zegt hij daarna. "Love you too darling" zeg ik wanneer ik hem nog snel een kusje op zijn wang geef. Vervolgens neem ik de plateau met drankjes en gaan we samen terug naar de woonkamer. Iedereen zit nog steeds aandachtig naar het scherm te staren, buiten Jacky, die ondertussen moeite lijkt gekregen te hebben met het open houden van haar ogen. Ze ligt op harry's borstkas met haar gezicht deels in zijn trui gedrukt alsof het een zacht kussentje was. Louis gaat met zijn hand door Juliet's haar. Ze kijken elkaar even aan en glimlachen. Wanneer ik de glazen op het kleine salontafeltje zet, verlplaatsen ze zich direct tot bij de tafel,alsof ze wilde beesten waren die hun prooi moesten vangen. Ik en zayn moesten er erg om lachen. "ghahahahhahaha! How i love you guys" zeg ik lachend. " We love you too El!" zegt liam. ze kijken me lachend aan.

De film is gedaan, we eten de laatste restjes popcorn en chips nog op, en besluiten dan dat het wel stilaan tijd wordt om te gaan slapen. We nemen allemaal afscheid op onze eigen manier. Sommige kussend, anderen twijfelend of ze nu een kus moeten geven of niet, weer anderen geven elkaar een knuffel en knipopgen ondeugend. Maar over één ding zijn we het wel alledrie eens... This night was a night we'll never forget.

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen