Foto bij °* 64 *°

Woooow :) Echt super bedankt voor al jullie reacties :) En sorry voor de mensen die ik heb laten schrikken xD Ik krijg er steeds meer abo's bij :) Welkom! :D I hope you'll like (H)

quotelover Ik denk het niet (dat die fans er zijn), maar zo ja dan hoor ik graag bij je wij-vinden-one-direction-leuk-omdat-ze-goede-muziek-maken-en-knap-en-leuker-dan-de-gemiddelde-jongen-zijn-heb-je-er-wat-tegen?-fanclub :)

xBooBear Misschien... Ligt eraan... Dit deel in ieder geval niet, want dan wordt het nogal saai :P

Lauraheart1D (H)

ps: Steeds meer abo's heten Laura... Hm... Misschien stop ik wel een hele leuke Laura in het verhaal :P Krijg ik dan van alle Laura's een kudo??^^

JA IK HEB EEN IDEE! :O HIER KOMT LAURA :D (danku inspiratie :D)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (10)

  • loveHarrySty

    ooh zo mooi!!!!

    1 decennium geleden
  • 1Dazzle

    Jij krijgt zowieso een MEGAKUDO van mij ;D Ik hoop dat Laura nog een tijdje in het verhaal blijft, ze is leuk ;) Oja, dit zou ik bijna vergeten: YOU'RE AWESOME!!!! <3

    1 decennium geleden
  • Necessity

    aahwwww (H) cuteeeeeee

    1 decennium geleden
  • miemstyless

    Aaaaaahw, wat super dat het weer helemaal goed is gekomen!!! Haha loll dat dat meisje laura heet, doet me denken aan een goede vriendin die ik nooit meer heb gezien na 3 jaar geleden:''(.
    Maar snel verder want ik vind het een super leuk en spannende storieeeee(H)

    1 decennium geleden
  • xLove1Dxx

    Aaww! Zo lief!!
    Snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen