(yeah) omdat charissa zich verveelde :D
en romy snel wilde weten wanneer ze er in kwam
is hij hier :D
(K)samantha

reactie?...plz?


meet the friends
opeens stond bill op. gustav: wat ga je doen? bill: ik heriner me nog dat ik ff een telefoontje moet plegen ^-^ tom: owja? wie dan? bill: siham. tom: aaahhh je vriendinetje. bill: ach tom hou toch op man. ik en siham zijn gewoon vrienden, we hebben alleen wat gehad toen we klein waren. dus nog commentaar. tom: jullie waren een leuk koppel. bill: agh tom flikker op man. *bill pov* je liep boos naar de gang toe. tom altijd met zijn o zo stom gepraat altijd, hij is toch ook bevriend met romy, en die hebben toch ook niets. hij moet mij ook altijd plagen he. ik pakte mijn mobiele uit mijn broekzak.en zocht in mijn telefoonlijst naar het nummer van siham. na bijna het hele alfabet te hebben doorgezocht vond ik het. ik drukte op het groene horentje. en luisterde hoe de telefoon over ging en even later werd op genomen, door een vrolijk stem ( zwart = bill.... roze = shiam)
met siham?
met bill
ow he en hoe is het met de tour?
we zijn tijdelijk gestopt
waarom?:O
je kent het zusje van georg toch?
shanti? tuurlijk we kletsen altijs op msn.. en ja ik heb der 1 keer gezien, hoesow is er met met der?
er is leukemie bij haar gevonden
er viel een dode stilte. bij het woord dood, ging ik denken. het hoef niet dat shanti dood gaat, er bestaan toch ook goed-aardige kankercellen, die je weg kan halen? ja goed-aardig wat je goed-aardig noemt, kanker kan je toch niet goed aardig noemen.
bill waar zijn jullie nu?
we zijn bij georg thuis. hoesow?
mooi want dan komen ik en romy meteen naar het huis van shanti toe, want ze heeft ons er nog niets over gezegd, en we kunnen der misschien een beetje opvrolijken, en meteen jullie weer zien:)
okej dan tot dadelijk
byee tot zo
je hoorde dat de lijn verbroken werd. je was blij dat siham en romy zouden komen. het zou voor jou goed zijn, voor de jongens maar ook speciaal voor shanti. je mocht haar erg graag, maar het zou toch nooit wat tussen jullie worden, ofwel? je besloot om straks maar met siham te praten zij wist altijd raad, bij welk probleem ook ze was altijd je reddende engel. je liep weer terug naar de rest. jij: siham en romy komen zometeen. tom: wat leuk.:D shanti liet haar vrok uit haar handen vallen, en keek je woedend aan. je hebt toch niets gezegd he. je kreeg een prop in je keel. je knikte ja. shanti sprong op en ging vlak voor je neus staan. shanti: als je besluit nog eens wat te vertellen, vraag dan teminste of het mag. klootzak! (wat deed dat pijn om te schrijven) shanti liep naar de deur. jij: shanti?! shanti: tegen jou hoe ik niet meer te praten, en ik wil ook niet meer zien.! ze smeet de deur achter der dicht en stampte naar boven toe
*in het vervolg maken jullie kennis met siham en romy :D)

Reageer (14)

  • XanoniemX

    jij hebt Bill een klootzak genoemd(N):D
    erg goeie quiz!

    xx
    Ps:Laat het plz iets worde tusse die 2 (flower)

    1 decennium geleden
  • Sjannekeee

    verder!!!!
    kuzzies mij(H)

    1 decennium geleden
  • BraveHeart

    next plzz((wil je me zeggen waneer de volgende er is plzz alvast bedankt))

    1 decennium geleden
  • xXPinkLadyXx

    Super!!
    Snel verder(A)

    1 decennium geleden
  • DarkShadows

    VERDER !!
    srry dat ik bij de vorige geen reactie gaf maar ik was ff 2 dage weg
    Xx. (K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen