vervolg :D
en romy je krijgt je kusscene met georg nog;)
dus die heb je nog te goed van me ^^
xx
samantha

losing controle over my body
langzaam zak ik weg in mijn slaap. een hevige rilling gaat door mijn lichaam heen, het voelt heel eng aan, alsof dit lichaam niet van mij is.
ik begin erover na te denken, alweer over na te denken, zouden ze me missen als ik toch moet gaan?, hoe zal mijn begrafenis eruit zien? weer die honderd onzekere vragen flitsen door mijn hoofd heen, dan val ik in slaap.

*romy pov* ik voel me niet fijn bij het idee dat shanti helemaal alleen naar boven is gegaan, ze zag er duidelijk niet goed uit, ze voelde zich ook niet lekker. zal ik toch even gaan kijken?. ik sta op en ik voel de ogen in mijn ru branden. ik draai me om en iedereen kijkt me aan. ' wat ga je doen?' vraagt tom dan aan mij. ' ik ga even bij shanti kijken' zeg ik dan. ze knikken en gaan verder met hun kaartspel. ik loop langzaam de trap op,en loop voorzichtig shanti's kamer binnen. ik stap voorzichtig naar haar bed toe, ik zie kleine zweetdruppels op haar voorhoofd. ik leg mijn hand voorzichtig op haar wang, ze voelt aan als een kachel die op 50 graden staat.

-de dokter moet komen-

Reageer (11)

  • barbara

    Heel snel verder sweety

    1 decennium geleden
  • jumbielove

    snel verder gaan

    1 decennium geleden
  • FollowDreams

    snel verder!!

    x

    1 decennium geleden
  • VisualkeiLove

    super snel verdeer xx myy

    1 decennium geleden
  • Sjannekeee

    verder!!!!!!!!!!
    kuzzies mij(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen