Foto bij '1O

hope you enjoy.. a lot!

Zijn zacht lippen. Ze voelen aan als zijde tegen mijn lippen die zo hunkeren naar die van hem.
"Het was een prachtige avond." grijnst hij met zijn mysterieuze stem. Zijn donkere ogen priemen in mijn elektrisch blauwe organen. Ik trek hem dichter tegen me aan. "Ik had de avond van mijn leven, Zayn." lach ik tegen zijn lippen, die me gauw weer zoende. "Ik zie je morgen op school, schat?" vraagt hij teder, waarop ik knik en ik voel zijn lichaam uit mijn armen glippen.

En mijn plots voel ik de frisse lucht aan mijn gezicht, maar ik negeer het wanneer ik me in een nog warme slaaproes bevindt. Ik duw mijn gezicht in mijn kussen en denk aan de jongen waar ik mee uit was geweest gisteren avond. De jongen die ik zo teder had gezoend.
Mijn vingers strelen aarzelend over mijn lippen, waar de zijne nog maar pas waren geweest. Een glimlach vormt zich daar en ik voel mijn hoofd lichter worden bij de gedachten aan deze mysterieuze persoon. Zayn Malik, als hij nu eens wist wat hij met me deed.
Vandaag zou ik hem het zeggen, hoe gelukkig ik met hem ben. Ik rol mijn ogen binnen mijn oogleden als ik mijn gsm voel afgaan naast me.
"Je gsm gaat, lieverd." hoor ik Beppe's zachte stem, waarop mijn ogen openvlogen.
"Oh nee." mompel ik verbaasd als ik recht schiet, ik grijp mijn gsm en loop naar beneden om zo ver mogelijk weg te zijn van mijn Italiaanse god zonder het verdacht te maken.
Op het schermpje staat Harry's naam te knipperen, aarzelend draai ik het kleinood om in mijn palm. Dacht ik oprecht dat ik date met Zayn?
Het was geen rampscenario-nachtmerrie geweest, maar een droom. Het was zo écht dat ik het helemaal geloofde en me liet meeslepen door lippen die de mijne nooit hebben geraakt.
"Harry." ik hoor hoe mijn stem breekt en ik weet hoe hij nu zijn 'te zeggen tegen Niall'-lijst van tafel veeg. "Niall, wat is er?"
Ik vlucht naar buiten en loop de lange tuin van Beppe in, zodat ik zeker weet dat hij me niet hoor, ik plof neer naast een eiken boom en fluister in de telefoon:"Ik droomde dat ik Zayn kuste, het was niet eens een nachtmerrie."
Ik hoor een zucht aan de andere kant van de lijn, dan een stilte en een traan rolt over mijn wang. Ik houdt zo ongelooflijk veel van Beppe. Zelfs dit voelt al als bedrog, een reden voor hem om mij te verlaten.
"Ik wist dat Zayn problemen ging vormen." hoor ik Harry peinzend zuchten. Nu kan ik alleen hopen dat Harry aan mijn kant blijft staan in dit episch gevecht, waarbij ik Zayn uit mijn gedachten zal verdrijven.

Reageer (5)

  • PleaseStay

    Ahw, geef Zayn een kans. Zijn magic powers krijgen je toch wel. Dus overstappen is je enige optie, Niall.
    Verder <3

    1 decennium geleden
  • PleaseStay

    Voor ik ga lezen: Love the pic!

    1 decennium geleden
  • Necessity

    maar als je zayn en niall bij elkaar laat komen is beppe zielig ):
    kun je niet liam ofzo in het verhaal stoppen??? (A)
    of je laat beppe en hazza gewoon een stelletje worden (:
    xx

    1 decennium geleden
  • Humane

    Harry moet de redder wezen en Niall en Zayno samenbrengen, heckyeah! Ik vind het gewoon zo ja, lief, maar ook wel zielig voor Beppe, weet je wel, want in tegenstelling tot Nora, lijkt hij me wel lief en aardig (maar niet aardig genoeg voor dit verhaal, KOP OP ZAYN)
    Lovelovelovelovelove!

    1 decennium geleden
  • Kjalaney

    Awhh , Nialler. Don't worry !

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen