Foto bij Meet Lilyan

Even 2 hoofdstukjes om onze hoofdrollen voor te stellen, daarna begint het verhaal echt :Y)

Naam: Lilyan Jamie Snape.
Leeftijd: 13.
Nationaliteit: Nederlands.
Woonplaats: Hogwarts en een of andere villa in een of ander groot weiland.
Geslacht: Vrouw.
Vader: Severus Snape.
Moeder: Charlene Snape.
Broer: Jasper Simon Snape.
Uiterlijk: Bruin haar, donkergrijze ogen, lijkt erg op haar vader.
Karakter: Ze spreekt zichzelf altijd uit, alles wat ze vindt zegt ze ook gelijk, ze is niet bang om tegen anderen in te gaan, soms een beetje egoïstisch en snel boos maar verder een ontzettend lieve meid die niet bang is zichzelf op te offeren voor haar dierbaren.
Hobby’s: Ze houdt van zingen, hangen met vrienden, lang in bed liggen, shoppen, make-up kopen en gebruiken, muziek luisteren, en bij haar vader zijn.
Favoriete vakken: Toverdranken (omdat haar vader dat geeft en omdat ze er goed in is), Defence against the Dark Arts, pauzes.
Favoriete eten: Lasagne of Bami.
Favoriete vakantie: Voorjaarsvakantie, dan gaat ze snowboarden.
Favoriete Sport: Snowboarden en schaatsen.
Favoriete Gadget: Haar Ipod, zonder muziek is ze echt niets. Haar Ipod is betoverd, want alle normale dreuzelvoorwerpen gaan kapot op school.
Favoriete muziek: Ze is heel erg fan van Asking Alexandria en luistert verder ook vooral dreuzelmuziek.
Favoriete boeken: Thrillers of avonturenboeken.
Grootste talent: Ze is wel erg goed in toverdranken, en kan heel mooi zingen.
Grootste blunder: Dat zijn er teveel om op te noemen.
Vervelende eigenschap: Lilyan trekt problemen aan, en ze kan zich ontzettend tegen anderen aanbemoeien. Ook is ze altijd op zoek naar avontuur.
Goede eigenschap: Lilyan wil altijd andere mensen beschermen en heeft heel veel voor haar dierbaren over, soms zelfs iets te veel.
Faunaat: Lilyan is een weerwolf.
Verleden: Lilyan is de dochter van Severus en Charlene, haar moeder was vroeger met een ander getrouwd en had met hem ook een zoon, deze is helaas vermoord op zijn 7de. Daarna is haar moeder met Severus getrouwd want ze hield eigenlijk niet echt van die andere man, ze bleef alleen bij hem omdat ze niet wilde dat haar kind gescheiden ouders had, maar toen hij dus overleed ging ze wel bij haar vorige man weg. Met Severus kreeg ze 2 kinderen: Lilyan en Jasper. Lilyan en Jasper zijn tweeling. Lilyan is vernoemd naar de beste vriendin van haar vader en moeder: Lily Potter. En haar tweede naam, Jamie, komt van James Potter. Jasper is vernoemd naar de, samen met James, beste vriend van Severus en Charlene: Antonion Jasper Dolchovov. Zijn tweede naam, Simon, komt van Simon Arduin. Hij was, voordat hij overleed, ook een goede vriend van Severus en Charlene.
Beste vriend: Lilyan kan het heel goed vinden met Remus Lupin, omdat hij net als haar ook een weerwolf is en gewoon omdat ze elkaar mogen. Daardoor hebben ze ook een hele sterke band.
Familierelaties: Lilyan heeft echt een hele goede band met haar vader. Met haar moeder en broer iets minder, maar de band is wel gewoon goed.

Reageer (1)

  • EASE

    afdeling staat er niet bij -.-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen