Foto bij Hoofdstuk 51

Heey allemaal,
Ben alweer een weekje terug van toulouse. Of eigenlijk van het plaatsje dat er naast ligt maar oke. Maar door die vage vent die zo maar wat in het rond was gaan schieten in een school (?)(weet niet meer precies.. dacht het wel) zijn we zelf niet met de klas naar Toulouse gegaan, omdat het te gevaarlijk was.http://www.bndestem.nl/regio/breda/10717847/Bredase-schoolklas-in-Toulouse-tijdens-belegering-moordenaar.ece Dit gaat erover. Verder gelukkig wel een hele leuke tijd gehad, bij een hele leuke familie. Maar ben wel blij om weer terug te zijn.
Alleen heb ik mijn verhaal dus bijna twee weken verwaarloost, sorry daarvoor. Ik had deze week alleen niet zo veel tijd. We hadden een week waarin we allerlei uitstapjes deden en dat was vrij saai + ik was ook nog een paar dagen ziek, en het duurde even voor ik weer wat inspri had.
En ik ben een soort van verliefd op een jongen. (ik ben er zelf nog niet echt over uit.) maar ik maak waarschijnlijk geen kans :(. Maar hij is echt zo leuk en heel schattig. Nou maar hopen dat hij ook iets in mij ziet. En met een beetje geluk kiest hij hetzelfde vakkenpakket als ik, waardoor ik volgend jaar waarschijnlijk bij hem in de klas komt.
Maar genoeg over mij.
Nogmaals sorry dat ik mijn verhaal beetje verwaarloost heb.
Maar ik probeer nu weer zoveel mogelijk hoofdstukken schrijven.
Als je nog vragen, opmerkingen, of iets anders zet het in een reactie of in een pb, want ik hoor ze graag.

Xxx kaatje.
ps nog voorkeur voor een pov? vertel het me.
pss Sorry dat hij zo kort is. er volgt meer :D.
psss Reactie`s zijn altijd welkom :D

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Gisborne

    Nawh... what's wrong with Lily?
    Need to know ^^
    ooh, haha, laat maar, hier komt dacht ik nog een hoofdstuk achteraan =P

    Ps. Succes met je liefdesleven ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen