Foto bij H15

Ik bleef nog met grote ogen naar mijn pols kijken. ‘Goedemorgen’ zei Marcha toen ze binnen kwam lopen. Toen ze mij naar mijn pols zag kijken werden haar ogen groot. ‘Hoe is dat mogelijk!’ riep ze uit. ‘Ik heb geen idee’ zeiden Casandra en ik in koor. ‘Ik moet dit zo snel mogelijk met de andere leiders overleggen. Jullie mogen zo lang als jullie willen blijven in de tuinen. Als jullie iets nodig hebben, vraag het dan aan de wachters. Ik ga nu zo snel mogelijk naar het Metaallandschap. Ik zie jullie daar zo snel mogelijk’. Ze draaide zich om en liep de bloem uit. ‘Laat ze ons hier nou gewoon alleen?’ vroeg Marcha aan mij. ‘Volgens mij heeft ze dat zojuist gedaan ja’ zei ik. ‘Wat dit tweede teken ook betekend, we moeten verder zo gauw’. Ik kon mijn zin niet afmaken, want een wachter kwam de bloem binnen gelopen. ‘Goed nieuws’ zei hij. ‘Eline is wakker en ze is helemaal onderzocht en ze mag vanaf morgen weer lopen’. Opgewekt sprong ik omhoog en liep samen met Marcha de bloem uit.

Toen we bij Eline aankwamen zat ze rechtop in bed. ‘Wauw, die kruiden hier doen echt wonderen’ zei Marcha. ‘Hoe voel je je?’ vroeg ik aan haar. ‘Best redelijk, eerlijk gezegd. Ik ben nog wel een beetje duf in mijn hoofd, maar voor de rest heb ik geen pijn meer’ zei Eline. ‘Dat is mooi’ zei ik. ‘Wat vind je van mijn tweede teken?’ vroeg ik lacherig terwijl ik mijn pols liet zien. Alle ogen van de wachters en de ogen van Eline werden groot. ‘Hoe is dat mogelijk?’ vroeg Eline aan mij. ‘Ik heb geen idee, maar Casandra is al naar het metaallandschap vertrokken, en daar zal ze het bespreken met de andere. Morgen mag je weer lopen, dus dan gaan we richting het vuurrijk’. ‘Hoelang is het ongeveer naar het vuurrijk?’ vroeg Marcha aan mij. ‘2 dagen’ antwoordde een wachter achter ons. ‘En aangezien jullie op een waterplatform kunnen, jullie er ongeveer 1.5 dag over doen. Ik mag jullie drieën niet meer alleen laten gaan. Het is te gevaarlijk in de wereld, dus zullen er 3 wachter met jullie meegaan om jullie naar het paleis van de vuurtweeling te brengen’ zei de wachter. ‘Mijn naam is Erwin en ik ga sowieso met jullie mee’. ‘Dat is in ieder geval erg fijn’ zei ik. ‘Vooral nu Eline nog niet in staat is om te vechten’. ‘De andere twee wachters zal ik morgen aan jullie voorstellen, ga alvast jullie spullen verzamelen. Wij zorgen ervoor dat Eline gereed wordt gemaakt voor vertrek, we willen morgen vroeg vertrekken’ zei Erwin. Ik knikte en samen met Marcha liepen we de kamer uit.

Op mijn kamer pakte in al mijn spullen in. Het was al laat, dus ik ging alvast op bed liggen. Nog steeds verbaasd keek ik naar mijn aarderijk teken. Hopelijk hadden de leiders hier een verklaring voor. Ik besloot me er niet meer druk om te maken en om te gaan slapen.

Ik werd gewekt door een wachter toen ik wakker werd. ‘Mijn naam is Youri’ zei de wachter. ‘Ik ga samen met Erwin en Bas met jullie mee naar het vuurrijk’ zei Youri. Ik knikte en hij liep mijn kamer uit. Ik waste mezelf en kleedde me aan. Toen ik bij Eline aankwam, was ze uit haar bed en stond ze ernaast. ‘Je ziet er goed uit’ zei ik tegen Eline. ‘Ik ben zo blij dat ik dat bed uit mocht’ zei Eline. ‘Dat kan ik me voorstellen’ zei Marcha die samen met Bas kwam aanlopen. ‘Zullen we dan maar?’ stelde Erwin voor, die naast Eline stond. ‘Lijkt me een goed plan’ zei ik. En met z’n zessen liepen we het kasteel uit, op naar het vuurrijk.

Reageer (2)

  • Kiliphilia

    Helemaal mee eens Super mooi
    Snel Verder ^^

    1 decennium geleden
  • Montmartre

    Nice de groep wordt steeds groter ^^
    Ik vind dat je dit moet opsturen, ik denk dat het echt een awesome boek gaat worden ^^
    iig ik moet nu Frans leren =S dus sorry voor de korte reactie :c
    Snel Verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen