Foto bij Amy Styles & 'badboy' Zayn 1 - liefsamyx

"Zijn ze leuk?" vraag ik aan Harry wanneer we in de limousine zitten.
"Ja, ze zijn te gek!"
Ik lach. "Je weet dat ik het niet op die manier bedoel," zeg ik plagend.
Harry zucht. "Ja, ze zijn leuk. Maar doe me alsjeblieft een plezier en ga niet met ze flirten."
"Dat doe jij ook met mijn vriendinnen!" roep ik geïrriteerd.
"Nu niet meer."
"Ja dus? Je deed het dus wel en ik heb je nog steeds niet teruggepakt daarvoor."
Harry rolt met zijn ogen en zegt: "Ik wil het niet hebben."
"Je bent niet mijn baas," en ik kijk geërgerd uit het raam. Harry en ik zijn net een tweeling. Hoewel ons uiterlijk niet zo op elkaar lijkt, is ons karakter precies hetzelfde. We zijn heel close en Harry doet soms als een vader naar mij toe. Aan de ene kant heb ik hier ook wel begrip voor, hij is nu eenmaal heel zorgzaam. Maar soms kan het gewoon echt irritant zijn.
      Wanneer ik de limousine uitstap schijnt de felle zon in mijn ogen. Ik pak mijn Ray Ban zonnebril en zet deze op. We worden door twee bodyguards naar binnen begeleid. De vier vrienden van Harry zitten al wachtend op de bank.
"Hey guys, dit is mijn zusje Amy," zegt Harry.
De jongens kijken naar Harry en springen dan op. Een jongen met lichtbruine haren komt het eerste naar me toe. "Hi, ik ben Louis. Harry's toekomstige man."
Ik hoor Harry achter me grinniken.
"Echt? Nou dat geloof ik graag," grinnik ik.
De volgende jongen die me een hand geeft heeft een Bieber-kapsel.
"I'm Liam," zegt hij.
"Nice to meet you, Liam."
De jongen erna heeft geblondeerd haar.
"Niall."
Ik knik.
De laatste heeft gitzwart haar. Dat moet dan Zayn zijn. En inderdaad, de jongen stelt zich voor als Zayn. Zayn is de hotste van ze allemaal. Harry heeft me wel al eens over ze alle vier verteld, maar ik heb ze nog nooit echt ontmoet. Misschien dat je dat gek vindt. Zayn noemt hij altijd 'Zayn the Vain'. Volgens Harry is hij af en toe best wel een badboy, én hij doet het goed bij de meiden, al voordat hij in One Direction zat. Maar goed, Harry doet het ook goed bij de meiden volgens zichzelf, en dat valt reuze mee. Nu misschien ja. Even staar ik in Zayn's diepbruine ogen. Zwijgend staan we tegenover elkaar. Waarom zegt hij nou niets? Come on don't be shy, Zaynie. "Je hebt mooie ogen," verbreekt hij de stilte. "Dezelfde als Harry."
"Dat heb je wel eens als je broer en zus bent," grinnik ik.
"Maar ik meen het."
Ik haal mijn schouders op. "Jij ook, stoere gozer," grinnik ik.
Vanuit mijn ooghoek zie ik Harry met zijn ogen rollen.
Zayn's mondhoeken krullen omhoog. "Zin om een keer met me uit te gaan?" Zijn ogen stralen een en al verlangen uit. Op dat moment begint Harry keihard te hoesten. "Sorry Zayn, maar mijn zusje is bezet."
"Oh ja? Door wie dat dan?" vraag ik -gespeeld- verbaasd.
"Door mij," antwoordt Harry op strenge toon.
"Ja daag, cowboy, ik date niet met mijn broer."
Ik hoor de andere vier jongens gniffelen.
"Niet op die manier," zucht Harry.
"Ook niet op een andere manier," zeg ik, ditmaal brutaal.
"Dat lijkt me een eer," zeg ik tegen Zayn, voordat Harry me weer voor is door iets te zeggen.
"Cool. Zie ik je morgen in mijn huis, goed?"
"Nou als ik je adres wist zou ik dat zeker goed vinden..."
"Harry heeft mijn adres," kaatst hij terug.
"Wedden dat Harry me dat toch niet gaat geven..." mompel ik, maar Harry hoort dat.
"Uiteraard niet. Zayn, blijf even van mijn zusje af, wil je?"
"Wat is jouw probleem toch, grote broer?"
"Je gaat niet."
Ik trek een wenkbrauw omhoog en kijk vervolgens naar Zayn, die tussen Niall en Liam in op de bank ploft. Hij lijkt zich er niet veel van aan te trekken. Ach, dat hoeft ook niet. Hoe dan ook, ik zou morgen bij zijn huis komen, maakt niet uit hoe.
      Ik haal de borstel vluchtig door mijn haar en neem een skinny jeans uit de kast. Daarop doe ik een simpel topje aan. Ik trek een zwart lijntje onder mijn ogen en doe wat mascara op. Tenslotte nog lipgloss en vervolgens lak ik mijn nagels roze. Ik storm de trap naar beneden en stap in mijn zwarte pumps. Ik zet de radio aan en smeer een boterham.
"Goedemorgen," begroet Harry me vanachter.
Ik kijk hem chagrijnig aan; ik heb best wel last van ochtendhumeur altijd. Als Harry op de bank voor de tv gaat zitten, met een hele voorraad boterhammen, sluip ik naar het kastje en haal zijn notitieboekje eruit. Hierin heeft hij alle gegevens staan, inclusief de adressen van zijn vrienden. Ik blader er doorheen en stop vervolgens mij de M van Malik.
"Wat zijn wij aan het doen?" hoor ik achter me.
"Jouw vriendenboekje aan het bestuderen," zeg ik op een ondeugende toon.
"Is dat zo? Geef maar hier dan," zegt Harry, terwijl hij zijn armen over elkaar heen slaat.
"Natuurlijk," zeg ik, en geef het aan Harry. Ik ga Zayn's adres nog een keer na in mijn hoofd en loop richting de deur.
"Hey, jij gaat nergens heen!" roept Harry me na, maar ik negeer hem en spring op mijn fiets.
      Ik druk op de bel van Zayn's huis. Een koude windvlaag laat me rillen. Achter het geblindeerde glas zie ik een schim verschijnen en ik zet mijn mooiste glimlach op.
"Hey, Amy," begroet Zayn me vriendelijk.
"Hi Zaynie," zeg ik flirterig. "Heb je alles goed voorbereid?"
Hij knikt en laat mij binnen. Hij helpt me met het uittrekken van mijn jas en hangt deze aan de kapstok.
"Wil je iets te drinken?" vraagt hij een beetje verlegen.
"Ja, lekker."
"Wat wil je hebben?"
"Doe maar iets. Maakt niet uit."
Hij knikt en loopt richting de keuken. Ik kijk de kamer rond en ga op de sofa zitten. Ik luister naar de radio, Domino. Zayn komt terug met twee glazen cola. Hij reikt me een aan en de ander zet hij voor zich neer. Voordat ik een slok neem ruik ik eerst aan het glas. Er zit in ieder geval iets van alcohol in.
"Filmpje kijken?"
"Lijkt me tof," zeg ik schouderophalend.
Hij knikt en pakt een paar dvd's. Hij legt ze voor me neer op de salontafel, en ik pak ze op om te bekijken. Abduction; I Am Number Four; Alle vier de delen van Twilight; Final Destination 5; Eat Pray Love; Love Actually; Grease; Titanic en Valentine's Day.
"Doe maar Abduction. Ik houd wel van een beetje actie, en deze film heb ik nog niet gezien," zeg ik.
"Het is niet de beste film," zegt Zayn, terwijl hij de dvd in de de dvd-speler stopt.
Hij ploft naast me op de bank en neemt een slok van zijn cola-whisky. Hij slaat een arm om me heen en trekt me tegen zich aan.
      Ondertussen hebben we al drie films gekeken. Ik wend mijn blik op de klok. Bijna zes uur. Ik kijk op mijn mobiel en zie dat ik acht gemiste oproepen heb van Harry, en 12 sms'jes.
"Is er iets?" vraagt Zayn.
"Harry is het niet zo eens met onze date geloof ik."
Zayn haalt zijn schouders op. "Heb je honger? Ik weet een leuk restaurantje in de buurt."
Ik knik en op dat moment wordt er hard op de ruit gebonkt. Het is Harry, en kwaad probeert hij ons iets duidelijk te maken, maar door het dubbelzijdige glas is hij niet te verstaan.
"Oh ja, dat is waar ook. De bel doet het niet," lacht Zayn.
"Maar toen ik..."
"Toen had ik je aan zien komen," onderbrak Zayn mij.
Zayn staat op en loopt naar de gang om zijn baseball jacket van de kapstok af te halen. Mijn jas werpt hij vanaf daar naar mij. Ik vang hem op en trek hem aan. Zayn opent de voordeur en laat mij als eerste naar buiten gaan. Harry komt meteen naar ons toe gestormd.
"Amy, ik had je toch gezegd niet naar Zayn te gaan!"
"Wat is jouw probleem toch?" sis ik terug.
"Laat mij maar even," zegt Zayn, en gaat voor mij staan. Geërgerd sla ik mijn armen over mekaar heen.
"Harry, please. Één date maar, niet meer. Promise," hoor ik Zayn fluisteren. Harry zucht. "Ik geef je tot acht uur maximaal, daarna wil ik haar bij ons thuis op de stoep zien," snauwt Harry. Zayn mompelt iets onverstaanbaars en trekt me mee aan mijn arm. Hij laat een taxi stoppen en opent het portier voor mij. Hij noemt de naam van een restaurant en de taxichauffeur drukt op het gaspedaal.
      Samen zitten we in een chique restaurant. Ik heb een lekker frisse cocktail besteld en -niet bepaald verrassend- Zayn een biertje. De ober zet de glazen voor ons neer en neemt pen en papier tevoorschijn. "Wat willen u en de lady te eten, meneer?" vraagt de ober, een beetje bekakt.
"Doe maar een grote portie spaghetti, meneer," en Zayn schenkt me een knipoog.
      De laatste sliert spaghetti ligt eenzaam op het bord.
"Naar u," zegt Zayn met een glimlach.
Ik gniffel en prik met mijn vork in de sliert. Ik stop het uiteinde ervan in mijn mond, en ik merk dat Zayn de andere zijde tussen zijn tanden geklemd heeft. Ik slurp de sliert mijn mond in en buig langzaam voorover, totdat onze lippen zich op elkaar bevinden. Zayn bijt de sliert af en glimlacht tegen mijn lippen aan.
      Het is ondertussen al bijna middernacht als we op het dak van het appartementencomplex staan. Het is pikdonker en er is een prachtig uitzicht over alle lichten in Londen. Het begint te miezelen en Zayn en ik staren in een omhelzing naar de big ben.
"Dit heb ik altijd al eens een keer willen doen," zegt Zayn zachtjes. Hij draait zijn hoofd en kijkt me glunderend aan. Ik bedenk me al snel dat zijn woorden gemeend zijn. Dan drukt hij zijn lippen op de mijne en volgzaam open ik mijn mond. Zijn tong dringt binnen en draait rondjes rondom de mijne. En dan word ik gestoord door mijn mobiel die in mijn broekzak begint te trillen...


Ik had het eerst veel uitgebreider, maar aangezien het dan best wel lang werd, heb ik het hier en daar maar ietsje ingekort, zoals bijvoorbeeld de spaghetti-scène. Ik wilde nog veel meer erbij schrijven, maar ik denk dat ik dat maar in een vervolgje stop (flower) Hope you like! :)

Reageer (2)

  • SpecialMofo

    Cuteeee

    1 decennium geleden
  • Depay

    Ahwww hij is echt heel leuk!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen