Foto bij XVIII. Never thought I would do This...

Siegfried...

ELisabeth POV
Een paar uur later, rond 2 uur 's nachts..
Mijn kinderen lagen te slapen,ook zij hadden slaap nodig. Marcus was bezig met de mogelijk plaatsen van waar de videoboodschap verzonden was na te trekken. Remy had ook rust nodig, toch? Wel grappig, Marcus was de oudste, maar na Remy de beste met de computer. 'Ze moeten een Sateliet gebruikt hebben, meer dan een.' zei Marcus bezorgd. ze zouden dus in heel veer systemen hebben ingebroken. Carlisle kwam binnenlopen. 'Ik heb misschien een idee.' zei hij terwijl Esmee met een heleboel materiaal kwam rondlopen. 'Een filmpje om op TV te tonen, een eentje op de meeting van de VN.' zei Carlisle. 'Ik denk dat het beter is als je zelf zegt wat je wil.' stelde hij voor. 'Doe een leuk kleedje aan, straal vertrouwen uit.' zei Edward. ik glimlachte. 'Ik kan zoiets niet.' zei ik. Felix armen verstrengelden zich rond mijn middel. 'Je bent een vampier, je kan alles.' zei hij. ALs hij nu gezegd had "je mag alles" dan ging hij nog een week of 3 niet veel kunnen doen 's nachts...Als je begrijpt wat ik bedoel ^^ 'Oké dan, maar dan moet jij iemand voor me ophalen. Ik weet zeker dat hij me gaat helpen, hij heeft alleen een hekel aan technologie, dus ik kan hem niet bereiken.' zei ik. 'Zoek hem aan de kanten van Duitsland. Siegfried.' zei ik. Felix knikte en vertrok meteen. 'Met hem erbij gaan we sommige mensen kunnen overtuigen om de "waarde" van vampiers hoger aanzien te geven. Marcus trouwens ook.' zei ik zacht.

Het duurde twaalf uur, en op dit moment, was Twaalf uur veel. Felix kwam binnenlopen, Siegfried op zijn hielen. Ik had moeten weten dat mijn vleugels uitklappen misschien geen goeie zet was. Ik hing toevallig ondersteboven, en meteen haalde hij zijn kruisboog uit. Felix gromde en pakte het ding af. 'Als hij zo gaat beginnen, heeft hij een probleem.' mompelde Felix tegen mij terwijl hij de boog aan de kant schoof. 'Sorry, Princess.' zei hij glimlachend. Hij blies zijn blonde haren uit zijn ogen. 'Nu mag ik je princess noemen zonder dat je me slaat.' zei hij. ik rolde met mijn ogen. 'Ik heb je hulp nodig, heeft Felix het probleem uitgelegd?' vroeg ik. Hij knikte. 'Vladje doet weer eens irritant? Hij wil de baas spelen over de mensen en je hebt mij nodig omdat ik tot het werelderfgoed behoor?' vroeg hij met een grote glimlach. 'Ja, ik wil mensen bewijzen dat Vampiers hen veel over henzelf kunnen leren. Over hun geschiedenis, meneer de Drakendoder. Ik ben dus eigenlijk beledigd dat je mij voor een Draak aanziet, maar goed.' mompelde ik. Carlisle kwam binnenlopen. 'Alles staat klaar.' zei hij zacht. hij keek Siegfried verbaast aan, maar glimlachte. ik keek naar de tekst die Carlisle had opgesteld, het had de meeste punten die ik had gezegd erin zitten. 'Beste Mensen, waarschijnlijk merken jullie de gelijkenis tussen mij en de vorige persoon die programma's onderbroken heeft, diegene die jullie erop attent maakte van ons bestaan. Ja, ik ben een vampier, maar dat wil niet zeggen dat ik daarom een gevaar ben. Ik overleef op dieren bloed, ik heb nooit een mens gedood, noch veranderd. Ik doe mijn best om Samen met de Volturi vampiers terecht te stellen die over hun grenzen gaan, de monsters die geen moeite doen om zich in te houden. Ik beloof dat we alles op alles zetten om deze revolutie te onderdrukken, zodat er geen nodeloze slachtoffers vallen. Het zal gewoon wat tijd vragen, we doen er alles aan om ze zo snel mogelijk te vatten. Prettige dag nog.' ik las het luidop. een beetje stijf, maar wel goed, to the point.


Voor diegene die het willen weten; siegfrieds personage heb ik van een oude tekst van "siegfried en de draak" of zo, die we hebben gelezen in nederlands..^-^

Reageer (6)

  • Marly2801

    cool!!(H)

    1 decennium geleden
  • BloodySky

    ik vind Siegfried zooooo knap al is het een anime plaatje

    Elisabeth, ge kunt het!!!! xD

    Snel verder (H)

    1 decennium geleden
  • harryisnietecht

    Gaat ze dan niet naar de vergadering? *pruillip*
    Siegfried is gaaf en (lol) Marcus is een computernerd xD
    Snel verder!(flower)

    1 decennium geleden
  • Altaria

    WAAH nieuw hoofdstuk!!!! Nog eentje!!! Siefried is inderdaad best cool ^.^

    1 decennium geleden
  • katl1

    VERDER!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen