Foto bij (13) Meeting people...

Taart n°1 Chocolade en Frambozen..

'Hulp nodig bij het bakken?' vroeg Tom glimlachend toen hij zijn kin op Sarahs schouder legde. 'Tuurlijk, jij mag ook helpen afwassen.' zei ik. 'Doe geen moeite, meer ga je echt niet mogen doen, we mogen niet eens in de keuken blijven.' zei Georg klagerig. 'Arme jongens.' zei ik op een zielig toontje. Sarah knipoogde naar me. 'Ik wou die andere ook maken; lagen, kleurtjes..dat is pas welkom heten.' zei ze glimlachend. Ik rolde met mijn ogen. 'Ik wist het, daarom dat je zoveel mee had.' zei ik lachend. De jongens keken ons verbaast aan. 'Wat maakt het eigenlijk uit als ze kijken, ze kunnen het toch niet bijhouden.' zei ik zacht. Sarah giechelde. 'Wat zijn jullie aan het doen?' vroeg Bill. 'We gaan toch 2 taarten maken.' zei ik opgewekt. 'Weer naar de winkel?' vroeg TOm met een bange blik in zijn ogen. 'Nee, ik wist dat ze er geen probleem van zou maken, dus heb ik de ingrediënten al mee.' zei Sarah blij. 'Vrouwen, denk nooit dat je ze begrijpt.' mompelde Georg. 'Zora. ik heb die tweede taart wel graag maar..;' 'Je kan hem niet goed maken.' zei ik lachend. 'Begin jij aan de chocoladetaart, dan begin ik wel aan jouw lievelingetje..' zei ik als een braaf kindje.

Na een paar uur was de eerste taart klaar, veel werk later toch. De jongens mochten komen kijken toen hij uit de oven kwam. 'hé, wat?' vroeg Bill verbaast. Hij zag nog Drie hoge cakevormen met deeg staan. 'Je ging er toch maar 2 doen.' zei hij. ik knikte. 'Wow, waar hebben jullie dat geleerd?' vroeg Tom toen hij naar de chocoladetaart (zie prentje.) staarde. Ik glimlachte. 'Bij de Probeer-gewoon-alles-uit-school van Zora en Sarah.' zei ik. 'Jullie ouders zijn gek.' zei Georg. 'Officieel gezien heeft geen van ons nog ouders.' zei ik zacht terwijl ik weer aan het werk ging. het was ijzig stil achter ons. Sarah kwam naast me staan. 'Out off the kitchen please.' zei ze luid.
uren en echt uren later mochten ze komen kijken naar de tweede, het was bijna 10 uur 's avonds toen we klaar waren. maar hij was wel de moeite waard. 'Jullie zouden een taartenbakkerij moeten beginnen.' zei Bill toen hij naar ons pronkstukje keek. 'later misschien.' zei Sarah zacht. Daarna lieten we de puinhoop aan de jongens om op te ruimen.

Reageer (8)

  • Inifinity

    Jummie .....
    Ik vind de chocolade taart er het mooist uit zien!!

    1 decennium geleden
  • Aslansdaughter

    snel verder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    Snel verder!!(Y)

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Nu kan ik het wel zien (en daardoor heb ik nu juist héééél veel zin gekregen in taart:P)
    x

    1 decennium geleden
  • dolovebill

    snel verder;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen