Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (11)

  • LoveBieber6

    geen dank ! (: & thank youu. i loveeee the story, can i marry him? hihi.
    maar weetje ik vindt het wel een perfect verhaal. oke ik ben beetje inspiratieloos haha ! sorrieknorrie ! vanavond heb ik denk ik wel weer inspiratie dus stuur ik wel een hele lange reactie with 150 woordjess.
    xx

    1 decennium geleden
  • iBiebersGirl

    aw
    snel verder! (flower)

    1 decennium geleden
  • JeansFreaks

    hier zijn je welverdiende 150 woorden (:
    Je verhaaltje is het beste verhaaltje dat ik op quizlet lees. Als ik me inlog dan is Jouw verhaaltje het eerste verhaaltje dat ik bekijk. je schrijft fantastisch. En het heeft al een paar onverwachte momenten gehad. Iets wat ik in mijn verhaaltjes niet kan. Als ik iets schrijf dan kan je gewoon na een paar hoofdstukken precies zeggen wat er zal gebeuren. Maar ik werk eraan. net toen ik jouw verhaaltje aan het lezen was kwam mijn kat naast me zitten en het was net of ze meelas. Oké, ik wilde dat gewoon eventjes vermelden. hihi.
    Ik vind het erg van haar vader. Ik zou sterven als ik één van mijn ouders zou verliezen want ik hou enorm veel van ze. Ik ben misschien bijna 17 maar ik geef graag toe dat ik van ze hou (:
    Ik kan gewoon niet stoppen met te vertellen dat ik Storie geweldig vind !
    Snel verder ! Laat dat nieuwe stukje maar komen! (:

    1 decennium geleden
  • Yestherday

    Super Mooi<3
    Ik had lange schooldag, dus ik las hem nu pas
    Maar dit is echt zielig, beide ouders verloren op jonge leeftijd, Respect,
    Eigenlijk zit ik heel tijd de denken aan de woorden van haar vader, dus ik hoop dat Justin haar ten huwelijk gaat vragen en Amy natuurlijk Ja zegt.
    Maar dit verhaal is zo mooi! Ik krijg er geen genoegen van!

    x

    1 decennium geleden
  • Mind

    Dit is echt zn goede story, mijn eerste story waar ik een abo op nam!
    Al van af 1 van de eerste hoofdstukken is dit mijn favoriete story <3
    Ik weet niet echt wat het zo xtra goed maakt, misschien door dat je elke dag wat plaatst, de meeste storys, eigenlijk alle, plaatsen er ongeveer 2 in de week. Maar jij niet, ik denk dat dat echt wel een pluspunt is enzo.
    Het is ook niet zn standaart story, waar ze elkaar haten, dat verlieft worden, dat krijgt de vriendin haat en dat gan zo trouwen en krijgen 47 kinderen (:
    Ik hoop dat ik nu over de 150 wooorden ben want ik ben echt zo slecht in inschatten$:
    Nou, ik hoop dat je nog een stukje plaatst en nog gelukkig blijft leven en 47 kinderen krijgt, maar als je zwager bent. Hoop ik dat je het verteldxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen