Esther Withlock.

Ik heb nog nooit gasten ontmoet die zo schaamteloos zijn. We waren een halfuur verder en ze praatte echt over alles alsof het niks was. Over hun ontmaagding, over hoe Louis een keer zijn kont liet zijn en over hun bromances, vooral over hun bromances. Harry was eindelijk gestopt met zijn eenpersoons staarwedstrijd en had nu een gesprek met de jongen naast hem, volgens mij was het Zayn.
'Vinden jullie ze ook zo irritant?' riep Niall, iedereen had meteen door dat hij het over Danielle en Liam had, die elkaar nog niet hadden losgelaten, iedereen knikte.
'Ik bedoel kom op nou, ze zijn zo druk bezig met elkaars gezicht af lebberen dat ze niet eens door hebben dat we over ze aan het praten zijn. En dan heeft Danielle ook nog eens die lieve Esther met ons drie achtergelaten.' vervolgde Niall vrolijk, terwijl hij in een hap bijna een hele donut naar binnen werkte.
Tot nu toe mocht ik Niall het meest, hij stak iedereen aan met zijn vrolijkheid en kon vrolijk babbelen over van alles en nog wat. Louis leek me ook wel aardig, maar hij hield zijn ogen vooral op de weg gericht en zei niet zo veel, maar volgens de andere jongens was hij de drukste van de groep.
Ik had geen idee wat ik van Liam moest denken, door Danielle's verhalen had hij geweldig, sympathiek en gewoonweg perfect geklonken, maar ik vond hem nogal afstandelijk. Maar nog erger dan Liam vond ik de twee jongens tegen over me, Harry en Zayn. Ze hebben beide naar me zitten staren, Harry aan een stuk door en Zayn soms een korte blik. Maar beide hadden ze me aan zitten gapen alsof er iets raars met me aan de hand was, ik had al een paar keer mijn hand door mijn haar gehaald om het te fatsoeneren en mezelf een beetje een houding te geven, maar de starende blikken waren gebleven.
Ik hield er niet van als mensen naar me staarden, ik had het gevoel alsof ze in gedachte alles opsomde wat niet perfect aan me was. Alsof ze me probeerde de grond in te boren met hun blik, alsof ik helemaal niks was. Alsof ze me wouden verwoesten diep van binnen, maar jammer genoeg voor hun was dat al lang gebeurd.

Reageer (3)

  • Snorforlife

    Leuk!!!
    Verder aub ^^ :D

    1 decennium geleden
  • Rowsell

    Snel verder bittexx

    1 decennium geleden
  • STYLINSANE

    Ohhww :o
    Verderr ik wil weten wat er is gebeurt !

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen