Foto bij 61.

ATTENTIE! lol. IK GA OP VAKANTIE VAN 6 april t/m 9 april. Onderaan lees je meer. EN! JE KAN DE SHOUTOUT WINNEN ONDERAAN STAAT WAT JE MOET INVULLEN. Onderaan rockt de wereld lol :3
Play.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (13)

  • Delphi

    oke , de wedstrijd s voorby maar ik vul hem gwn in :D
    Op een dag besloot ik te gaan zingen. het was een herfstige dag in de week. De bladeren scheen fel en de koeien. floten hun hoogste lied. Toen ik op de plek waar ik ging zingen was ,begon het ineens te sneeuwen hierdoor was mijn hele dag beter want ik hoefde niet te zingen en bleef ik voor altijd Loner.

    1 decennium geleden
  • Dillinger

    Op een dag besloot ik te gaan skiën., het was een mistige dag in de week. De sneeuw scheen fel en de sneeuwruimers floten hun hoogste lied. Toen ik op de plek waar ik ging rusten was ,begon het ineens te branden hierdoor was mijn hele dag een ramp en bleef ik voor altijd dood.

    1 decennium geleden
  • Orientation

    Op een dag besloot ik te gaan stalken, het was een groene dag in de week. De maan scheen fel en de weerwolven floten hun hoogste lied. Toen ik op de plek waar ik ging stalken was ,begon het ineens te regenen hierdoor was mijn hele dag geweldig en bleef ik voor altijd stalken.

    1 decennium geleden
  • LostInSpace

    Op een dag besloot ik te gaan hardlopen, het was een rare dag in de week. De regenboog scheen fel en de eenhoorns floten hun hoogste lied. Toen ik op de plek waar ik ging dansen was ,begon het ineens te sneeuwen, hierdoor was mijn hele dag verpest en bleef ik voor altijd Loonly:(

    1 decennium geleden
  • TWButterfly

    Op een dag besloot ik te gaan eten, het was een maandag in de week. De lapop scheen fel en de tweets floten hun hoogste lied. Toen ik op de plek waar ik ging eten was ,begon het ineens te zingen hierdoor was mijn hele dag prefect en bleef ik voor altijd Zayn's vrouw.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen