Foto bij Time of my life!

Deze mooiboy leerde ik kennen in mijn verhaal, en hij viel als een blok voor me! als je dit verhaal leest, kun je je ook verbeelden dat jij het bent! en gebruik je voor mijn naam, gewoon je eigen naam! Enjoy!

Het is een mooie zonnige ochtend in het mooie,vertrouwde LA! Om 08:30 gaat de wekker af en galmt het nummer : 'Til i forget about you' van Big Time Rush door mijn hotelkamer. 'Wat is het heerlijk om in LA te zijn' denk ik. Ik mocht dit jaar kiezen waar ik heen wilde op vakantie omdat ik geslaagd ben voor mijn Havo diploma. En natuurlijk koos ik, Erin van Engeland, (Ja dat is mijn naam ) voor LA. Mijn grootste wens is om Big Time Rush te ontmoeten, en vooral Kendall, maar ja.. Mijn moeder verklaart me voor gek. 'We gaan niet op Celebboys jagen' had ze hoofdschuddend gezegd. Ik had nee geknikt maar ik dacht bij mezelf 'Dat zullen we nog wel eens zien, mam'. Stiekem had ik een hotel in de buurt van het beruchte 'Palmwoods' uitgekozen. Ik ben immers 17! En mag dus alleen op stap. Mijn broertje , Charlie (12 jaar) had boos geschreeuwd toen hij hoorde dat hij de héle vakantie met mijn ouders moet doorbrengen. Maarja daar kan ik niet mee zitten. Ik ben nu immers in LA. Gisteren waren we aangekomen en ik had me voorgenomen om vandaag de stad deels te verkennen en aan het eind van de dag naar het strand te gaan. Eindelijk kan ik mijn nieuwe bikini aan, en hopelijk zijn er leuke LA boys. Snel loop ik naar de badkamer en begin te zingen onder de douche. 'ERIN!!' roept Charlie 'Hou op met je kattengejank! Het is vakantie!' 'Sorry Char' verontschuldig ik me. Ik trek mijn spijkerstof-short aan en een wit hemdje. Met mijn nieuwe, blauwe, bikini. Ik was gisteren zo slim geweest een 'Beach Cruiser' te huren zodat ik nu meteen weg kan en niet hoef te lopen. Ik fiets snel over het gloeiende asfalt. 'Als die banden nou maar niet knappen!!' grijns ik bij mezelf. Opeens haalt een auto mij in en toetert luid naar mij. 'OMG!' schreeuw ik, 'DAT IS KENDALL SCHMIDT'. De auto sjeest door. 'Wauwiee wat een lekkerding! En ik heb hem gewoon gezien in LA!' Ik fiets helemaal in de wolken richting het strand! Nu denkje natuurlijk :'Hoe weet ze de weg??' nou, er staan hier triljoenen bordjes met 'strand' zo anders als Nederland, waar ik vandaan kom. Maar in Nederland is natuurlijk niet zoveel strand.



Ik gooi 'mijn' fiets in het zand en loop naar het water! Mijn handdoek dump ik op het strand. Opeens tikt er iemand op mijn rug. Verschrikt kijk ik achterom. 'SUPRISE' roept Charlie. 'Charlie! Wat doe je hier!? Je moest thuis blijven, nouja.. In het hotel' 'Maar dat doe ik lekker niet' grijnst Charlie ' ik zag trouwens zo'n gast van Big Time nogwattes!?' lacht hij. ' Waaat!? Wie? Waar!?' schreeuw ik opgewonden. 'Uh daarzo!' Charlie wijst richting het water. 'Oehhww nice!' blij ren ik naar het water. Wild spring ik tegen een opkomende golf op. SHITTERDESHIT! Dat was mijn bikini broekje! 'Kan ik je helpen!?' zegt een half lachende jongensstem. 'Lach me niet uit!' zeg ik geirriteerd. 'ohww sorry, ik wist niet dat je boos werd, ik laat je wel met rust..' zegt de stem. Ik mompel wat onverstaanbaars en grijp naar mijn broekje. Dan draai ik me om naar de jongen die me nog steeds grijnzend zit te bekijken. 'Wat kijk je... OMG, sorry,sorry,sorry! Kendall! Halleluja, Amen!' mijn mond valt op. 'Het geeft niet' zegt zijn warme stem. Hij knuffelt me. Wauw, raar zoals ik dat nu zeg! Herhaal: HIJ KNUFFELDE MIJ! Kendall laat mij weer los. 'Ik hou van happende meisjes, geweldig, die reacties die je net gaf!' zegt hij. Ik bloos, wauuw wat een hottie! 'Hahahahaa Erin knuffelt met een BTR-Mensje!' roept Charlie met een plagend stem. 'jepps, dat is MIJN broertje' vertel ik Kendall grijzend. 'Zeg, heb je zin om vanavond af te spreken, ik moet nu weg' zegt hij bedroefd. 'hoe heet je trouwens?' 'Erin van Engeland' antwoord ik 'En ik ben 17 jaar' Kendall lacht ' en ik ben...' 'Kendall Schmidt, 21 jaar oud, woont in LA, is in Wichita geboren, je beste vriend is Dustin Belt, daarna de BTR- boys.' vul ik hem aan. 'wooohoow, jij weet alles van mij, maar 1 ding klopt niet..' 'Wat dan?' hap ik toe. 'Ik vind een meisje leuk!' zegt Kendall kalm. 'Wie dan?!' Bijt ik uitgelaten toe. 'Daar zul je nog achter komen, vanavond 8u voor Palmwoods? Je sexy bikini aan?' 'Maar..maar.., wauw, nice! Ik zal er zijn!'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen