Ik weet dat het nu nog niet zo interessant is, maar het komt er aan hoor :3
Ik maak als ik Niall typ altijd per ongeluk de typfout niaal --'

Esther Withlock.

We waren draai de fles aan het spelen, wat na een paar vragen al een ondervraag-Esther-spelletjes was geworden omdat de rest alles al van elkaar wist.
'Ben je al ontmaagd?' dit was de eerste vraag, die van Louis kwam, ik wou net de vraag overslaan totdat ik me bedacht dat Danielle hem waarschijnlijk wel voor me zou beantwoorden als ik het niet deed, en waarschijnlijk veel overtuigender en gedetailleerder.
'Waa- o god wat maakt het uit, ja.'
'Door wie en waar?' Zayn.
'Wat is dat nou weer voor een vraag?'
'Geef gewoon antwoord.'
'Waarom zou je willen weten waar?' ik kon de vraag door wie het was nog wel begrijpen, maar wouden ze nou echt een gedetailleerde beschrijving van mijn hele ontmaagding? Deze jongens hebben echt een vriendin nodig. Niall, Louis, Harry en Zayn staarden me allemaal aan vol verwachting.
'Oké best,' bezweek ik, ' het was in een schuur, op een hooibaal. En het was met mijn buurjongen, en ik was zeventien.' bij het woord hooibaal waren ze allemaal in lachen uitgebarsten, zelfs Danielle, ook al had ik haar het verhaal al minstens honderd keer verteld.
'Ligt een hooibaal lekker?' ik had zo'n vraag eigenlijk niet van de lieve, onschuldige Niall Horan verwacht, maar schouderophalend antwoordde ik.
'Het was best goede seks hoor, je zou het eens moeten proberen.' blijkbaar was dit een goed antwoord, want de jongens begonnen opgewonden te joelen en elkaar aan te stoten, Danielle keek me glimlachend aan, omdat ze wist dat ik niet zo goed was in de omgang met mensen, voor al in het begin. Bovendien schaamde sommige mensen zich er voor dat ik me niet zo snel voor dingen schaamde en altijd mijn mening klaar had. Door deze dingen kreeg ik al gauw de stempel 'bitch' op mijn voorhoofd gedrukt, waardoor veel mensen bij me wegbleven. Maar deze jongens vonden mijn schaamteloosheid en mening blijkbaar geweldig.

DIT IS BELANGRIJK. NEE DAT VALT WEL MEE, MAAR IK WIL GRAAG WETEN HOE JULLIE HET UITERLIJK VAN ESTHER VOORSTELLEN? (; IK ZOU REACTIES HEEL ERG WAARDEREN HIHI XOXO

Reageer (3)

  • Rowsell

    Ik denk dat Esther eruit ziet als een meisje met een hoofd.

    Weet ik veel??

    Snel verder xx

    1 decennium geleden
  • TumblrBitch

    Verder!(H)

    1 decennium geleden
  • STYLINSANE

    Ik zou echt nii weten hoe esther eruit ziet.. :x
    wil je een plaatje laten zien? (':

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen