Esther Withlock.

Een beetje nerveus bestudeerde ik mezelf in de manshoge spiegel, mijn blik gleed omhoog vanaf mijn mintgroene Vans, naar mijn blote benen- die wel wat bruiner hadden mogen zijn-, langs mijn gebleekte short naar het crèmekleurige topje wat ik van Danielle had geleend, het was van een schouder afgezakt waardoor je de tattoo op mijn schouder kon zien. De letters op het topje waren zo warrig afgedrukt dat ik niet kon lezen wat er stond, maar de zwarte sierlijke letters op mijn schouder waren duidelijk genoeg. Chasing Dreams. Dat was precies wat ik nu gaan doen. Ik wou toch de wereld ontdekken? Londen was een mooi begin, en volgens Danielle was er geen betere manier om een stad te leren kennen als door uit te gaan.
Ik had uiteindelijk toegestemd, op een voorwaarde. En dat was dat we niet naar een afgezaagde dansclub gingen, maar naar een kroeg, of zo iets. In ieder geval een plek waar goede muziek werd gedraaid.
Ik zette een stap dichter bij de spiegel en staarde naar mijn gezicht, ik had bleke lichtroze lippen, een wipneusje en sproeten. Mijn zandkleurige haar zat in een slordige vlecht en het laagje mascara deed mijn mosgroene ogen minder donker lijken. Ik zette een stap dichter naar de spiegel en stond nu zo dichtbij dat er condens achterbleef op het oppervlak door de lucht die ik via mijn neus uitademde.
'Wat doe je?' Door de plotselinge stem schrok ik op en schoot een stuk naar voren met mijn hoofd, waardoor ik met mijn neus tegen het glas aanbotste. Jammerend wreef ik over mijn neus, Zayn pakte geschrokken mijn kin vast en staarde me aan.
'Gek, je neus bloedt.'
'Ja, en wiens schuld is dat?'
'Jij was hier degene die met de spiegel stond de zoenen.' kaatste hij terug.
'Ja, hoe moet ik anders een Britse boy versieren?' vroeg ik wenkbrauwwiebelend, ik had ondertussen een papieren zakdoekje tegen mijn neus aangedrukt waardoor mijn stem nogal raar klonk.
'Die heb je toch al?' even dacht ik dat hij als een grapje op zichzelf doelde, maar toen zag ik zijn veelbetekenende blik en wist ik dat hij het over iemand anders had.
'Oh god, je bedoeld Harry? Denken jullie dat nou serieus?' vroeg ik ongelovig, ik dacht dat de jongens het als grapje hadden bedoeld. Harry was heel erg, niet mijn type.
'Niet je type?' vroeg Zayn, alsof hij mijn gedachten kon lezen. Ik knikte en haalde mijn vinger even langs mijn neus, blijkbaar was mijn bloedneus opgehouden dus gooide ik het zakdoekje weg in een prullenbak die ergens in de hoek stond.
'Nee niet echt, geen idee wat eigenlijk wel mijn type is.' bekende ik.
'Is die buurjongen waarmee je, je avontuurtjes in de schuur beleefde dan niet je type?' die vraag liet me enigszins blozen en beschaamd bekende ik :
'Nou, we hadden eigenlijk niks. We wouden gewoon allebei graag seks.' dit liet Zayn lachen, een vrolijke aanstekende lach die mijn mondhoeken omhoog lieten krullen.
'Ik had eerlijk gezegd nooit verwacht dat jij zo'n badgirl zou zijn.
Ik haalde mijn schouders op.
'Dat is nou eenmaal het probleem met vooroordelen, kom op. We gaan de boel op stelten zetten.'

Reageer (1)

  • Rowsell

    wiehoe ik wil met zayn de boel op stelten zetten want dat lijkt me gezellig

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen