Foto bij a shot in the dark

Ga ik hem verraden? Als ik dat doe, loopt het fout tussen hem en Kendall, als ik het niet doe, voel ik me niet goed omdat hij dit deed..

Mijn mond valt open : 'Carlos?' vraag ik fluisterend. Carlos zegt niets. 'Erin?! Welke telefoon wil je?' Logan voelt zich echt schuldig. 'Maakt niet uit, jullie mogen kiezen voor mij!' 'Wie stemt op een iPhone!!?' brult Kendall. De jongens steken alle 4 hun handen in de lucht. 'Jaa en wie gaat dat betalen?' 'WIJ!' roepen de jongens in koor 'dat hebben we allang afgesproken!' ik kijk ze ongelovig aan ' zeikerds!' gniffel ik. 'Wil je een witte of een zwarte?' vraagt Logan. 'Doe maar wit!' grijns ik. 'maar ik wil niet dat jullie dit betalen! 'Maar dat doen we toch' lacht James terwijl hij me een stoot in me zij geeft. 'AUW, lomperik!' 'Sorry..' piept James. Even later staan we buiten met een nieuwe iPhone 4s. Ik had flink tegengestribbeld maar toch hadden ze er een gekocht voor mij. Ik had Kendall gezoend en de andere drie een kus gegeven, die Carlos iets te enthousiast beantwoord had. Kendall had hem boos aangekeken maar had zijn mond gehouden om de sfeer te behouden. Daarvoot had ik hem beloond. Na een aantal schoenen winkels had Kendall eindelijk normale slippers én een paar VANS gekocht. In de 'H&M' dwing ik hem kleding te passen. 'Op 1 voorwaarde' grijnst hij 'Als we jou ook een keer helemaal mogen aankleden!' Ik knik benauwd van ja 'Omkoperij!' gil ik. Struinend loop ik door de winkel. Na overleg mocht ik de andere 3 ook aankleden. Maar eerst Kendall. Ik grijp allemaal Falende kleding en loop naar de pashokjes, snel grits ik een falende hoed bij de accesoires vandaan. Kendall trekt het aan en staat totaal voor gek. 'Kon je niets beters vinden?' grijnst hij. 'Nee, maar jij moet me helpen bij de andere drie!' Nadat die ook totaal voor gek stonden, vlogen ze naar de vrouwenafdeling. 'Welke maat heb je?' schreeuwt Carlos. 'Ehmm meestal S!!' roep ik terug. 'Jullie zien er echt niet uit!' 'wacht maar' grijnst Kendall terwijl hij me in zijn kleedhokje duwt. 'Ik ga je helpen!' Zegt hij lachend. Even later lopen we samen het kleedhokje uit. Ik verschuil me achter Kendall's rug, die enthousiast opzij springt! 'Nooo!' gil ik. 'PHOTO TIMEEE!' roept Logan door de winkel. Er komt een medewerkster naar ons toelopen. 'Zeg, Kan dat niet wat zachter?' 'Sorry mevrouw' piept Logan. We proberen allerlei poses voor de spiegel en Kendall en ik fotograferen er flink op los met onze iPhones. 'Beter kopen we deze kleding' grijnst Carlos. 'Voor in de verkleedkist zeker?' roept Kendall uitgelaten. 'NU IS HET GENOEG! ERUIT!' gilt de winkelmedewerkster beledigd. 'Tsss ze gilt zelf het hardst' fluistert Kendall in mijn oor' ik proest het uit van het lachen de vrouw kijkt me beledigd aan.

Rond 12 uur zitten we bij de MacDonalds. 'Hier word ik dik van' piep ik. Kendall lacht me glashard uit. 'Whahaha jij rn dik zeker, dat is het zelfde als een Tijger met een lammetje in 1 kooi zetten! Vreten jij!' grijns hij terwijl hij me een hamburger naar binnen drukt. Ik bewonder me over hoe Carlos al het eten naar binnen werkt. 'Aso!' roep ik. Hij knipoogt. Bij dat beeld moet ik weer aan vanochtend denken. Ga ik het tegen Kendall vertellen? 'We maken er het beste van' had Carlos eergisteren gezegd. Wat denken jullie? Moet ik het vertellen!?

Reageer (1)

  • JoyaxCookie

    Vertel?!??! Ps jou keuze...!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen