Foto bij Chapter One.(Christina ''Chris'' Reynolds.)

In paniek liep ik naar Sophie toe. Wat was er met haar aan de hand? Het is toch niet normaal als iemand zomaar op de grond neervalt? Een paar keer fluisterde ik haar naam, maar een reactie kreeg ik niet. Ze was bewusteloos, stelde ik vast. Ik moest iets doen, waarom was ze nou net alleen thuis. Dat was wat ik in eerste instantie dacht. Vervolgens was ik meteen blij dat ze mij uitgenodigd had. Wie wist wat er anders wel niet gebeurd was? Snel liep ik richting de telefoon en draaide het mobiele nummer van Sophie's moeder, die ik natuurlijk uit mijn hoofd kende. Ik ging al zo lang om met Sophie, dat ik haar moeder als mijn tweede moeder beschouwde. Gelukkig nam haar moeder op, want ik was bang dat ze dat niet zou doen.
'Wat is er Christina,' hoorde ik haar zeggen.
'Het is Sophie,' ratelde ik in paniek, 'ze, ze ze...'
'Christina, even rustig en vertel me wat er aan de hand is,' zei Sophie's moeder rustig. Ik was haar dankbaar dat ze zo rustig bleef en zelf niet meteen in paniek raakte, want dan was mijn paniek ook alleen maar groter geworden. Rustig haalde ik een paar keer adem en begon te vertellen.
'Sophie ging naar de wc en toen ze terugkwam, viel ze ineens neer. Ze is bewusteloos,' vertelde ik.
'Christina, blijf daar en raak niet in paniek. Ik kom er zo snel mogelijk aan.' Ik knikte, maar dat kon ze natuurlijk niet zien.
'Oké,' mompelde ik daarom als bevestiging.
'Tot zo, liefje,' zei Sophie's moeder nog voordat ze ophing en toen sneed de stilte weer als een mes door de grote kamer.


Dit hoofdstukje is door Liamousin geschreven hihi. Tell us wat je ervan vindt! En bij 12 abo's gaan we verder. We love you. xx Jade.(LovingHarry)

Reageer (3)

  • nothanku

    snel verder(H)(H)

    1 decennium geleden
  • AppleTree1

    oooooohhh
    snel verder

    1 decennium geleden
  • nightqueen

    spannend =)
    snel verder ajb

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen