Foto bij OO1.

Music sounds better with you

"And now our last song of the night!" riep Kendall door de microfoon.
De fans lieten een teleurstellende 'no!' horen, maar ze begonnen al snel opnieuw enthousiast te gillen toen James riep: "Here is Music sounds better with you!"
De muziek begon en nu was het mijn beurt: "Better with you,
Better with you, yeah..
."
Ondanks dat we al de hele avond intensief hadden staan dansen, was ik nog helemaal niet moe en leefde me nu ook helemaal in in de danspasjes.
Na James' stuk was het opnieuw aan mij.
"Cause you know that
Things get so bad,
You've got my back."
Plotseling volgde er een luide pieptoon en viel mijn microfoon uit. Ik maakte mijn zin nog af maar ik zong voor mezelf. Make me wanna sing,
And girl I'm singing about you
" Niemand kon het nog horen.
In mijn oortjes hoorde ik plotseling gelach. Ik keek om en zag dan heel de entourage verbaasd en haastig heen en weer liep om het probleem op te lossen. De jongens bleven verder performen alsof er niets was gebeurd. Gelukkig maar! Ik was opzoek naar onze tourmanager die normaal de oortjes bestuurde, maar ook hij stond daar hulpeloos.
Normaal dienden de oortjes om de muziek stiller te laten klinken, maar soms kon er ook zo met ons gecommuniceerd worden. Terwijl ik hulpeloos het dansen hervatte hoorde ik opnieuw iemand in mijn oortjes. "Look at the curtain on your right."
Oké, dit was raar, maar toch besloot ik te kijken. Daar stond ze. Een meisje, ongeveer 21 jaar oud. Ik had haar nog niet goed kunnen bekijken toen alle lichten uitvielen en ook de microfoons van de andere jongens uitvielen. Daar stonden we dan, in het donker op een podium.

Reageer (1)

  • Jiyongie

    snel verder <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen