Foto bij 032 - I love you, forever and ever

Een extra lange hoofdstukje voor jullie. Hier heb ik heel de dag aangewerkt, een lang hoofdstukje van 1343 woorden. En btw heeft iemand nog tips? Vinden jullie dit nog wel leuk?
-xxx- Discussion & MirandaHoran

LET OP, DIT IS 16+

Louis POV
Ik keek de jongen met het ravenzwarte haar na. Wat is hier toch allemaal aan de hand? De jongen met het bruine haar heeft allemaal blauwe plekken en schrammen erbij gekregen, Niall kijkt de heletijd zijn kant op, en andersom ook. Ik grinnik zacht, dit ga ik later bespreken met Harry. Ik kijk terug naar mijn krullenbol, die me verliefd aan zat te staren. Dan voel ik een hand langs mijn heup. Harry streelt mijn ene heup. Ik word langzaam rood. Dan pak ik Harry’s hand die mijn heup streelt en sta op. ‘’We moeten maar eens gaan. Sorry Niall.’’ Ik trek Harry omhoog uit de plastic witte stoel van het ziekenhuis en loop rustig de kamer uit. Eenmaal op de gang begint Harry voor me uit te rennen en sleept me zowat mee. ‘’Haz!’’ Hij kan nog net een rolstoel vermijden. Mijn harde lach schalt door de gang en een aantal zusters kijken met minachting in hun blik naar onze handen die nog steeds verstrengeld zijn. Een steek in mijn hart. Maar Harry lijkt zich niet aan de zusters te storen en rent vrolijk door. Even later zijn we bij de lift en ik druk op de knop. Met hoop in mijn ogen dat er geen mensen in zitten kijk ik naar de lift die langzaam naar beneden komt. De liftdeuren gaan open. Helemaal niemand. Ik ren opgewonden de lift in en druk op de begane grond knop. Ik duw Harry tegen de muur aan als de deuren dicht zijn. Ik druk mijn lippen op die van hem. Hij slaat zijn armen om mijn middel en trekt me dichter tegen zich aan. Harry verkent mijn buik met zijn handen, maar dan hoor ik geklik en de liftdeuren open. Ik verbreek onze kus en pak zijn hand weer. Ik trek hem mee het ziekenhuis uit. We lopen langs een steegje. In een opwelling duw ik hem weer tegen de stenen muur aan van het steegje. ‘’Auw Lou, niet zo hard.’’ Grinnikt hij. Mijn wangen worden rood. Dan voel ik zijn rozige roze lippen weer op die van mij. Ze schuiven rustig over elkaar. Dan hoor ik hondengeblaf en alwéér ik, verbreek ik onze kus. Harry trekt zijn hand los uit de mijne, en we lopen zo onschuldig als we kunnen het steegje uit. De jongen met het zwarte haar staat zijn hond uit te laten. Ik wil hem net goed bekijken totdat ik een ruk aan mijn arm voel. Harry kijkt jaloers en met een vuile blik naar de jongen, ik grijns. Als we een stuk verder zijn gelopen fluister ik wat in zijn oor. ‘’Zo, dus meneer Styles is jaloers?’’ Ik hoor wat gemompel uit zijn mond komen en kijk diep in zijn ogen. Een glinstering zie ik in zijn ogen. Ik druk mijn lippen op de zijne, om ze er dan weer na 5 seconden af te halen. Hij lijkt gefrusteerd te zijn en loopt snel door.
Ik sla mijn armen om zijn middel heen en druk kusjes in zijn nek als hij de deur probeert open te maken. ‘’Lou, aan de kant.’’ Harry kijkt met een geconcentreerde blik naar de sleutel en steekt hem weer in het slot. Hij draait de sleutel om en gelijk word ik weer opgewonden. Ik loop de gang in en trek hem aan zijn kraag naar binnen. Harry kan nog net de deur dicht doen. Ik grijns en trek aan zijn blazer. Ik voel zijn lippen weer op de mijne, en ik trek ondertussen zijn blazer uit. Harry is bezig met mijn bretels los te maken. Zijn handen verdwijnen ons mijn streepjesshirt. Ik geef zijn handen een tik en Harry kijkt me verschrikt aan. ‘’Eerst wil ik een wortel.’’ Grap ik en ik wil weglopen. ‘’Lou.’’ En hij trekt me terug, met een speelse grijns. ‘’Ja, Haz?’’ En ik loop de trap op naar onze slaapkamers. Ik duw de houten deur open en Harry volgt me op de voet. Eenmaal in de slaapkamer plof ik op mijn bed. Al snel komt hij op me liggen en raken we weer verstrengeld in een zoen. Harry rolt om zodat ik nu op hem lig.
Al snel vinden mijn handen een weg naar zijn buik. Ik trek zijn shirt omhoog en help Harry met hem uit te doen. Ik fluit en kijk bewonderend naar zijn sixpack. Niet dat ik die eerder heb gezien, maar goed. Dan voel ik zijn handen weer rukken aan mijn shirt. Ik doe mijn armen omhoog als een jongetje die geen zin heeft om zelf zijn shirt uit te trekken. Al snel volgt mijn broek, daarna zijn broek. Ik leg mijn hand op zijn boxer en wrijf er wat over heen. ‘’Lou.’’ Een gefrustreerde kreun komt uit zijn mond. Ik druk mijn lippen weer op die van hem en streel met mijn tong over zijn onderlip. Hij houdt zijn mond stijfdicht om me te plagen, maar later gaat hij toch nog open. Onze tongen lijken verstrikt te zijn geraakt in een liefdesspel.
Onze borstkassen schuren haast over elkaar heen. Mijn vingers pakken de rand van zijn boxer weet en voordat hij het weet heb ik hem al ergens in de hoek gegooid. Harry wrijft met zijn hand over mijn goed gevormde bobbel, maar hij trekt hem al met een snelle beweging uit. Mijn mond gaat naar zijn nek, om daar een goed plekje op te zoeken en te zuigen. Al snel ontstaat er een rode plek. Harry duwt me van zich af zodat ik haast van het bed af val. ‘’Staan, Tommo Tomlinson.’’ Ik moet lachen om die bijnaam, terwijl ik op sta. Dan voel ik zijn tong over de top van mijn lid heen strijken. Een gefrustreerde kreun komt er dit keer bij mij uit. Harry neemt nu heel mijn erectie in zijn mond. Ritmisch begint hij heen en weer te gaan. Ik schreeuw een paar keer zijn naam. ‘’Harreh.. ik.. uhmm..’’ stamel ik. Een wit goedje verspreid zich in Harry’s mond. Hij slikt het in een keer door. Ik ben te uitgeput om nog verder te gaan en plof weer op bed. ‘’Please Haz, zing voor me.’’ Eis ik hem, terwijl Harry naast me kruipt op het –krakende- bed. Een seconde later vult een prachtig gezang mijn gehoorgangen.

The situations turns around enough to figure out
That someone else has let you down
So many times I don't know why
But I know we can make it as long as you say it

So tell me that you love me yeah
And tell me that I take your breath away
And maybe if you take one more than I would know for sure
There's nothing left to say
Tell me that you love me anyway
So Tell me that you love me anyway
Ohhh

Waking up beside yourself and what you feel inside
Is being shared with someone else
Nowhere to hide I don't know why
But I know we can make it
As long as you say it

So tell me that you love me yeah
And tell me that I take your breath away
And maybe if you take one more than I would know for sure
There's nothing left to say
Tell me that you love me anyway

Show me look what we found turn it around every day
I can hear what you say
now I know why know we can make it
If tell me that you love me yeah
And tell me that I take your breath away
And maybe if you take one more

So tell me that you love me yeah
And tell me that I take your breath away
Maybe if you take one more than I would know for sure
There's nothing left to say
Tell me that you love me anyway


Ik haal even diep adem. ‘’Ik hou van je, Hazza. Forever and ever.’’ Mijn gezicht draait naar zijn gezicht en we kijken elkaar diep aan. ‘’I love you too, Boo. Je bent mijn Boobear, voor altijd.’’
Dan vallen onze ogen dicht van vermoeidheid.

Reageer (3)

  • Smythe

    Dit is té cute ^^ x

    1 decennium geleden
  • Necessity

    aahwwwwwwwww (H)

    1 decennium geleden
  • ovaries

    Ik hen hier gewoon geen woorden voor, zo mooi is het xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen