Foto bij London tour (1)

Ellie, Emma en Natasha, drie vriendinnen uit België waren op reis naar Londen. Emma, die nogal heel hard op haar vriendje Tom Kaulitz gesteld was, had hem meteen meegenomen en aangekomen in het hotel werd hij gedwongen om alle koffers naar boven te sleuren. Achter de balie stond Top Gear presentator Jeremy Clarkson die met een geheimzinnig lachje de sleutel overhandigde. Daarna scheurde hij weg in zijn Lamborghini. Toen ze de kamer binnenswagden rinkelde de telefoon. Het was... Louis Tomlinson die het viertal voorstelde om een tour door Londen te maken. De meisjes en Tom vonden dat goed en konden niet wachten om het One Direction boegbeeld in levende lijven te aanschouwen. Nog geen kwartier later stond de chauffeur van Louis al voor de deur. Tot hun grote verbazing zat de bassist van Arctic Monkeys achter het stuur: Nick O'Malley.
"Kom in de O'Swagley car en ik breng jullie naar Lou," zei Nick met een mysterieuze swag in zijn stem.
Ze stapten allemaal in voor de rit van hun leven.
Op het afgesproken punt troffen ze tegen alle verwachting in mister Harry Styles aan! Emma herkende de Britse krullebol meteen en duwde Tom een eindje van haar weg. Ze was namelijk altijd al een grote fan van Harry geweest.
"Waarom is Louis er niet?" vroeg Natasha meteen.
"Louis heeft een afspraakje met Mario Balotelli, de spits van Manchester City," antwoordde Harry met de curls.
Er werden er geen woorden meer aan vuil gemaakt, want Harry stond te popelen om aan de tour te beginnen. Tom vond het minder leuk dat Emma meer naar de krullen dan naar de cornrows keek, en besloot een biertje te gaan drinken in de dichtstbijzijnde pub.

Vol swag paradeerde Harry door de straten van Londen met in z'n kielzog Emma, Ellie en Natasha. Als eerste bracht hij hen naar de Big Ben. De meiden luisterden vol bewondering naar het beetje geschiedenis dat Harry hen bijbracht totdat ze opeens opschrokken van een luide gil. Niemand minder dan Top Gear presentator Richard Hammond zat opgesloten in een rode telefooncel.
"Help!" schreeuwde Hammond in paniek.
"We komen eraan! Superhazza komt je redden!" Met een harde ruk opende Harry de deur en bevrijdde Hammond uit zijn benarde situatie. Hij zei nog snel dankjewel en verdween daarna in zijn Porsche 911.
Harry zette z'n tour verder en tegen de avond nodigde hij hen uit om samen met Zayn Malik en Rupert Grint te gaan eten. De meisjes vonden dat een goed idee, vooral Natasha die stiekem al te graag Zayn wou ontmoeten.
Ze kwamen aan in het Steakhouse en ja hoor, beide Britten zaten al te wachten aan een tafeltje helemaal in een donkere hoek in het restaurant.
Niet veel later kwam ober Julian Casablancas hun bestelling opnemen. Ellie was even in de war. Was hij niet de frontman van The Strokes? Een antwoord op die vraag kreeg ze niet, want Julian verdween alweer naar de keuken om nooit meer terug te komen.
Emma voelde zich bekeken. Vanuit een andere donkere hoek werd ze vast en zeker stiekem in de gaten gehouden. Haar vermoeden werd bevestigd toen ze zich voorzichtig omdraaide en recht in de ogen van Alex Turner van Arctic Monkeys keek. Ze schrok van de paranoïde blik en stootte Harry tegen zijn arm die op zijn beurt de gestoorde Brit in zich opnam. Ellie die hun blikken volgde, keek vol verstomming naar het prachtigste wezen dat ze ooit gezien had. Alex' blik verzachtte toen hun ogen elkaar ontmoetten en al wil je het niet geloven, er verscheen zelfs een wazig lachje op zijn gezicht...


EINDE DEEL 1

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen