Zayn Malik.

De hele avond had ik al naar haar gekeken, de manier waarop ze danste, hoe ze een glimlach op haar lippen toverde die je liet smelten, hoe haar ogen straalden in het donker. Haar shirtje was een beetje gekreukt en haar vlecht was een beetje uitgezakt, totaal het tegenovergestelde van Danielle, die er altijd voor zorgde dat ze er perfect uitzag.
Misschien viel ik daarom wel op haar, het feit dat ze zo heerlijk nonchalant was. Maar toen ze wegliep van de jongen waarmee ze danste en met een lieve glimlach een drankje bestelde wist ik wat het was.
Hoe verschrikkelijk cliché het wel niet was, ze was precies het meisje van What Makes You Beautiful.
Ze wist het gewoon echt niet, ze was niet het soort meisje dat uitging en zich uren optutte van te voren om aandacht te krijgen. Ze droeg geen verhullende kleding om jongens naar meer te doen verlangen.
En dan was er nog iets wat ik zo leuk aan haar vond, besefte ik me, en dat was dat ze zo heerlijk vrij was. Ze deed wat ze zelf wou, ze droeg wat ze zelf wou en ze zei alles wat ze wou. Ik bestelde een wodka en sloeg hem in een keer achterover, ik was hopeloos gevallen op dit meisje. Kut.


HOI, SORRY DEZE IS KORT WEET IK. en het is wss de enigste die jullie vandaag gaan krijgen omdat ik een heel druk dagje had en straks naar vrienden ga, hetspijtme :c is het misschien nog wel reacties waard? Want jullie reacties beteken echt veel voor me en ik vind het heerlijk om ze te lezen (:

Reageer (3)

  • Rowsell

    WIeeeehoooeoeoeoeoeee.

    1 decennium geleden
  • TumblrBitch

    Snelverder! <33

    1 decennium geleden
  • Snorforlife

    Leuk! Een Zayn POV!
    Keep on going!

    (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen