Foto bij Chapter 10

Sorry dat het zo lang heeft geduurd, maar ik was weer eens druk met school. Door die drukte was ik chagerijnig en door die chagerijnigheid had ik geen zin om alles op papier te zetten. Soms wens ik een uitvinding die alles wat ik in mijn hoofd zeg op papier zet. En dan gebruik ik die natuurlijk alleen op momenten als ik aan het schrijven ben :P
Lang verhaal, kort gezegd: een nieuw hoofdstuk.

Reminder: Serene heeft een mysterieuze vrouw met een koker ontmoet...

Enjoy en natuurlijk: Vrolijke Pasen! :D

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • laurax3

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh <333
    Ik snap nu dus echtechtecht niet waarom ik zolang heb zitten wachten jouw beautiful verhaal te lezen (H)
    Alhoewel ik het helemaaal niet erg vond om nu 4 hoofdstukken achter elkaar te lezen van dit geweldige verhaal <3
    Echt, jouuw verhaal is zoooo goed!
    En nu wil ik heeeel graag verderlezen (K)
    194 brieven is best wel veel verder, daar gaat Serena nog heeeel lang mee bezig zijn, netzoals ik nu nog heeeel lang bezig ga zijn met alle andere verhalen nog lezen, maar dat heeft nix met jouuw verhaal te maken, dus daar zal ik je ook maar niet mee lastigvallen (:
    Lovee your story! (K)

    1 decennium geleden
  • xxmarithxx

    Ooooooooh - wauw.
    Wauw wauw wauw wauw wauw wauw wauw.
    Inge, ik weet niet hoe je hier op komt, maar je bent zo ongelooflijk geweldig, dit is ontzettend mooi. Echt, man, niet normaal. Aaaah wat goed. Echt, ik kan niet goed met woorden uitdrukken hoe ik dit hoofdstuk vind om dat ik mezelf dan constant ga herhalen, maar als ik je vertel dat ik hier met open mond en draaiende hersenradartjes en verbijsterde bewonderende geweldigheidsblik in mijn ogen naar mijn beeldscherm zit te kijken, en een ongelooflijke drang voel om jou te knuffelen, maar omdat dat niet kan ik die drang afreageer op mijn beeldscherm, snap je dan dat ik dit hoofdstuk echt ongelooflijk, niet normaal goed vind?
    En niet alleen dit hoofdstuk, nee, jouw hele verhaal is geweldig. Je schrijft fantastisch en het is ontzettend fijn om te lezen. Maar niet alleen je schrijfstijl is zo goed, ook de inhoud gewoon. Ik weet écht niet hoe je hier op komt, maar het is ZO goed. Dat heb je zelf gewoon helemaal niet door, maar echt, het is ZO SUPERGOED. Dit kan echt gewoon een boek worden. Nee, dit GAAT gewoon een boek worden.
    Man, ik vind het zo goed. Echt, al mijn respect en complimenten gaan zo naar jou uit, wauw. Wauw, wauw, wauw, menn, ik blijf het zeggen: Fantastisch!
    I absolutely ADORE your story. <33
    En om nog even terug te komen op de inhoud van dit hoofdstuk: Gerlinda is echt super, wat een lieve vrouw <33
    En dit verdient Serena, wat lief!
    Ja, echt, I keep repeating myself: jouw verhaal is gewoon zo ontzettend geweldig! <33
    Xxxxx

    1 decennium geleden
  • xliapx

    hahah, 194 brieven,
    als ze die allemaal nog door moet lezen!
    Vet mooi hoofdstuk!!!
    Snel verder <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen