Foto bij Hoofdstuk 85

Sorry dat het allemaal zolang geduurd heeft, maar het standaard excuus komt weer naar voren. School. En dat zal er waarschijnlijk ook niet minder op gaan worden, maar ik ga onwijs mijn best doen om heel veel te schrijven(H)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • amores

    AAAAAAAAAAAAAWH, wat een arme, schattige schatjes zijn het toh ook! Edward wil ik echt heel stevig knuffelen en dan niet meer loslaten, terwijl ik heel hebberig schreeuw: ‘MIJNMIJNMIJNES!’ Tjaaa, ik ben best wel gevaarlijk, dus dan vertel ik het maar... Het is een geheimpje, dus je mag het aaana NIEEEEEMAND VERTELLEN!!!! Begrepen??? Noujaaaa, hier komt het: IK BEN EEN VAMPIER! Gnagnagnagnaaaaaa(wat vind je van mijn evil laug??? Persoonlijk vind ik deze beter klinken: MWhuhahahahahahahahahahahahahaha! Die klinktt overtuigender heaaa? Tjaaaa, dan zal ik het maar bij deze moeten houden! Woooooooow, mijn reactie lijkt echt super kort, omdat ik er geen enters tussen doe, maar gelooof me, ZE ZIJN NIET KORT! Niet dat mijn reactie ooit kort bij jouw stories zijn! Kudoooootjuh(flower) SNEL VERDUR, JIJ!!!
    (K)

    1 decennium geleden
  • SCORPlO

    (H)

    1 decennium geleden
  • koekiexkaner

    verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen