Foto bij Marriage 1.

''Ginger'' ik loop naar haar toe en geef haar een kus op de wang. ''Thea'' Ginger omhelst me en laat me na een paar seconden weer los. Ik kijk naar haar outfit en schud mijn hoofd. ''Ginger je outfit'' ik ben nou eenmaal iemand die heel deftig is. Netjes. Maar dat is ook omdat ik een verwend nest ben. Mijn ouders schatrijk! En ik ben hun dochter. ''Thea, ik draag wat ik wil'' en Ginger die leert me normale dingen. Bijvoorbeeld dat je mensen niet moet beoordelen om hoe ze eruit zien. Maar dat doe ik nou eenmaal. ''Sorry'' zeg ik met tegenzin. Ik ben ook een bitch. Ik scheld iedereen uit die ik tegenkom. Bijvoorbeeld meisjes die me arrogant aankijken en dan naar me wijzen. 'Ja, ik ben uitgehuwelijkt met de prins, nou blij?!' roep ik dan recht in hun gezicht. En dat is dan ook geen grapje. Ik ben ook echt uitgehuwelijkt met de prins... met tegenzin. Ginger begint dan helemaal te lachen als die meisjes me aankijken en snel wegrennen. Ik lach dan mee, maar gewoon omdat ik erbij wou horen. Eigenlijk vind ik het niet grappig, het is een hel. Uitgehuwelijkt worden met iemand die je niet mocht. Die ook zo verwaand is als jezelf. Zeker weten meer krijgt dan jezelf. Ook altijd gaat opscheppen. En als je het zelf hoort is het afschuwelijk. Je staat gewoon tegen over jezelf alleen dan ben jij een meisje en hij een jongen. Ik haat die jongen, Jordan. Als ik naar hem kijk is hij net een spiegel. Ik zie mezelf in hem. Hij is ook zo ongelooflijk schatrijk net zoals ik. Gewoon afschuwelijk.
      ''Thea'' Ginger maakt me wakker uit mijn gedachten. ''Waar dacht je aan?'' vraagt ze. ''Aan de prins, Jordan'' bij het zeggen van die naam kijkt iedereen mij aan. Bijna niemand spreekt zijn naam uit. Waarom? Weet ik niet. Niemand heeft het over hem. Samen met Ginger loop ik verder naar het parkje. Daar us het altijd rustgevend. Mooi. Mijn favoriete plekje van de stad.
      We zitten op het bankje. De zon schijnt lekker fel op ons en er is niets aan de hand. Niemand zegt wat. Je hoort de wind zachtjes suizen en de vogeltjes fluiten. De mooie stilte. Daarom kom ik hier zo vaak. Om op rust te komen. Mezelf te zijn. ''Thea'' fluistert iemand naar me. ''W-a-a-a-a-a-t'' zeg ik met een extra lange 'a'. ''Jordan'' mijn ogen springen ogen en ik kijk rond. Recht voor me - verderop - staat nog een bankje met de prins erop. Prins Jordan. Hij zwaait naar me. Ik zwaai terug, terwijl ik grom wat hij toch niet kan horan. ''Wat doet hij hier?'' zeg ik. Ginger haalt haar schouders op. ''Misschien wist hij van dit parkje af, dat het jou favoriete plekje is'' ik sta op en loop naar voren. Effen vragen wat hij hier doet in mijn parkje. Ik ga naast hem zitten en sla mijn armen over elkaar.
''Thea'' zijn stem klinkt opgewekt, blij maar aan de andere kant ook weer met afschuw gemeen. ''Jordan'' ik spreek altijd gewoon zijn naam uit, ik ben de enige die dat mag. En mijn stem klinkt.. proberend blij, die fake-smile van me past er helemaal bij. ''Wat doe je hier?'' vraag ik. Hij kijkt me aan en schenkt me een ondeugende glimlach. ''Jou ophalen'' ik kijk hem raar aan. ''Hoe bedoel je?'' hij schiet in de lach. Zijn lach is echt zo'n evil-laugh ik wil hem nu echt zo'n klap geven en zeggen 'Doe normaal!' maar dat gaat niet, hij is de prins. ''We gaan een jurk voor je uitzoeken! Weet je nog, je gaat met mij trouwen'' ik glimlach maar besef me ietsjes te laat dat hij met die je Thea Honey Calamiteit bedoelde, ik dus. Ik zucht en sta op. Hij steekt zijn hand uit en die pak ik met tegenzin vast. Waarom hij? Waarom niet iemand die ik mag, die mij mag om hoe ik ben, niet om hoe ik eruit zie. Samen lopen we naar zijn koets. Ik moet lachen wanneer ik die koets zie met die twee mooie paarden voorop. ''Moet ik in dat ding gaan zitten?'' ik kijk hem aan en begin te lachen. Meteen stop ik wanneer ik zijn serieuze blik mij zie aanstaren. Ja dus. Ik stap erin en hij komt naast me zitten. Voor me zit een andere jongen. Die heb ik al vaker gezien. Volgens mij is dat zijn butler. Of zo iemand die altijd met hem meegaat. ''Wie is dat?'' fluister ik in Jordans oor. ''Dat is Zayn, mijn butler, maar ook een goede vriend van me'' ik knik en kijk Zayn aan. Zou hij het leuk vinden om butler van Jordan te zijn. Om hem altijd als 'Uwe majesteit' aan moeten spreken. Later zou hij dat ook bij mij moeten doen.


--
Not proud over dit hoofdstukje ;x

Reageer (2)

  • Scharry

    terwijl ik grom wat hij toch niet kan horan.
    Die typfout is erg acceptabel(:

    1 decennium geleden
  • Alsina

    I love it! Maar ik heb een paaaaaaar vragen:
    1: Hoe ziet Jordan eruit? Ik hoop niet dat hij een schoen is.
    2: Waarom is Sexy Zayn een butler?
    3: Is Zayn single? Want dan wil ik met hem trouwen
    4: Is ginger een ginger?
    5: Wanneer ga je veder?

    By the way, je schrijft geweldig

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen