En hier is alweer deel 11. Dit is de eerste keer dat ik de volgende dag meteen weer een nieuwe post. Lief van mij he:)

Vorige keer:
Plotseling ging een jongen met lichblond haar naast Julia en Ashley zitten.
‘Ik ben Scorpius, Scorpius Malfidus,’ zei hij en hij stak zijn hand uit. Ashley pakte zijn hand en stelde haar en Julia voor. Julia keurde hem echter geen blik waardig, ze vond hem er veel te arrogant uitzien. Ashley daar in tegen werd haast verblind door zijn knappe uiterlijk. Oke, Julia moest toegeven, hij zag er niet slecht uit maar ze hield niet van zulke arrogante typetjes!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Ayane

    hahahh snel verder!!!

    1 decennium geleden
  • DyingXrose

    Scorpius,,, wat een naam eigenlijk he:P Draco is latijn voor draak, Severus (van sneep gozertje) betekent Hard, best apart eigenlijk, Rowling had inspiratie teveel geloof ikXD

    Dawn

    1 decennium geleden
  • Caged

    HALLO

    SAAR EN ANNA!!!

    en moi dan xD

    WAAR IS DAISY!!
    het belangrijkste msn vriendinnetje in je hele leven xD

    SCORPIUSS
    neeeuh niks voor mij XD

    ga maar snle verder sheila eline geval

    1 decennium geleden
  • MissLuilak

    Zijn er toch nog aardige mensen in Zwadderich ^^, in plaats van die arrogante kwallen, like Scorpius, maar die heeft dat natuurlijk van zijn vader x]. Haha, Ash heeft ook meteen iemand gevonden, waarmee ze haar fantasieen over Scorps mee kan uitwisselen ^^, maar hoe zou die er eigenlijk uitzien? In ieder geval blond haar, maar wie is die moeder eigenlijk? Die Patty? Ik weet het al niet meer x]. Nja, leuk dat je zo snel was ^^, en snel verder maar weer! =)
    xRenée

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen