"Wake up. The sun is also shining for you!"

Ik rekte me uit en keek gapend om me heen. Even had ik geen idee waar ik me bevond, maar al snel had ik door dat het de woonkamer van Sophie was. In mijn hoofd speelde ik de vorige avond af. We hadden heel erg lang gechat met de jongens, Daniëlle en Eleanor. Ik had het erg gezellig gevonden. De jongens hadden echt veel met ons gemeen. Langzaam stond ik op en liep ik naar de badkamer, om mijn haar te fatsoeneren. Mijn kleren had ik nog aan, omdat ik gisteren zomaar in slaap gevallen was. Toen ik me helemaal klaar had gemaakt, ging ik weer terug naar de woonkamer. Waar Sophie niet meer was. Dus liep ik het huis door op zoek naar een spoor van Sophie. Als laatste keek ik in de keuken, waar ik haar ook tegenkwam. Nooit verwacht Sophie in de keuken tegen te komen, want ze was er in ieder geval niet om eten te pakken.
Aangezien ik Sophie's huis als tweede huis beschouwde, pakte ik een stuk brood uit de trommel en ik smeerde ook een stuk voor Sophie. Ik wist dat als ik het niet zou doen, dat ze dan geen eten binnen zou krijgen. Dus moest ik haar maar voeren. Soms was ik té bezorgd en dat wist ik zelf ook wel, maar ik kon er niet tegen zo'n magere Sophie te zien en ik wilde al helemaal niet dat ze weer in het ziekenhuis terecht kwam. Een tweede keer die zou er niet komen. De vorige keer was het de eerste keer, maar dat was al een keer teveel.
Ik zette het brood dat ik net voor Sophie gesmeerd had vlak voor haar neus. Afschuwend keek ze naar het bord, maar ik wierp haar een boze blik toe. Waarna ze begon te eten. De korsten liet ze staan, maar ik was al blij dat ze überhaupt iets gegeten had.

=====================

Written by: Criminiall
Holy Styles, dat was alweer abo nummer 27. Bij 30 abo's komt er weer een hoofdstukje online. Dus blijf abo's nemen en kudo's geven... (;
'xoxo Berna

Reageer (3)

  • Appelvlap

    Nieuwe abo echt super goed geschreven

    1 decennium geleden
  • Rakish

    nieuwe abooo!!
    I (L) the storyy!

    1 decennium geleden
  • nothanku

    Super!!!(H)(H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen