Foto bij Alexis King

Als ik merk dat Harry weer slaapt, stap ik zachtjes het bed uit. Ik loop de loungegedeelte van de bus weer in en plof naast Liam neer. Mijn benen trek ik op en mijn hoofd leg ik op Liam zijn schouder.‘Ik mis mama’ mompel ik. Liam slaat zijn armen om mij heen. Ik verberg mijn gezicht in zijn nek. Liam wrijft met zijn hand over mijn rug. Ineens voel ik nog een paar armen om mij heen, en een rustgevend Iers accent fluistert geruststellende woordjes in mijn oor. De tranen vallen geruisloos over mijn wangen op Liam zijn T-shirt. Soms heb je gewoon een knuffel nodig, en de jongens weten altijd wat ik nodig heb.
Na een tijdje draai ik me om en kijk in de ongelofelijke mooie blauwe ogen van Niall, die bezorgd staan.
‘Niks aan de hand, niks speciaals’ zeg ik met een zwakke glimlach. Niall veegt mijn uitgelopen make-up weg met zijn duim.‘Je weet dat je altijd bij me kan komen hé’ zegt hij. Ik knik. Niall glimlacht en loopt naar de rest van de jongens toe. Ik draai me weer om naar Liam en kijk even naar zijn T-shirt.
‘Ik heb je shirt een beetje vies gemaakt’ mompel ik, terwijl mijn wangen lichtjes rood worden. Liam lacht.‘Maakt niet uit’. Ik zucht ga tegenover Liam zitten met mijn laptop. Ik kijk op als ik niet zo smakelijke geluiden hoor vanuit de wc van de tourbus. Ik kijk Liam aan die mij met dezelfde bezorgde blik en tegelijk rennen we naar de wc, waar we Harry aantreffen. Ik kniel naast hem neer en wrijf over zijn rug. Louis verschijnt in de deuropening naast Liam.‘Wat is er aan de hand?’ vraagt hij.‘Harry is aan het overgeven’ zegt Liam terwijl Harry weer boven de wc gaat hangen en zijn maaginhoud in de toiletpot gooit. ‘Ga maar’ zeg ik tegen Liam en Louis, terwijl ik ze weg wuif. Harry leunt buiten adem tegen de muur aan en ik spoel de wc door. ‘Denk je dat je nog meer moet overgeven?’ vraag ik. Harry schudt zijn hoofd en ik gooi wat toiletreiniger in de wc. Ik kniel naast Harry neer en maak zijn mond schoon met een doekje, die ik gelijk weggooi. Een glas vul ik met water en geef die aan Harry die een paar slokjes neemt. Ik help hem overeind en loop met hem naar het kleine badkamertje, waar hij even snel zijn tanden poetst. Als Harry weer in zijn bed ligt ga ik op de rand van het bed zitten.
Harry kijkt me sloom aan en ik glimlach zwak. Ik voel me zo beschermend over Harry nu hij ziek is.
Als de deur van het slaapgedeelte open gaat kijk ik om. Nu staat Zayn er. Zijn ogen glijden eerst naar Harry, maar bestuderen dan mij. Soms vraag ik me echt wat er afspeelt in zijn hoofd.


Ik blijf toch doorschrijven, ookal heeft niemand het nog gelezen, haha.
Like if you read?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen