Foto bij 094

Angela POV
Ik voel mijn mobiel trillen en haal hem uit mijn broekzak. Als ik Niall’s naam op het schermpje zie staan, verschijnt er een glimlach op mijn gezicht.
Hey beautiful. Zorg dat je vanavond om zes uur klaarstaat. Love you lots, X Nialler
Ik glimlach en berg mijn mobiel weer op. Ik sta op en loop naar mijn kledingkast. Ik gooi al mijn kleren op mijn bed en bekijk ze twijfelend. Ik kies uiteindelijk voor mijn roze, strapless hemdje, een witte broek en mijn witte blazer. Ik hang het aan de kast en loop naar beneden, waar alleen Liam en Louis nog zitten. Ik loop naar de keuken en schenk een glas cola in. ‘’Willen jullie ook wat cola,’’ schreeuw ik de woonkamer in. ‘’Lekker,’’ zeggen ze in koor. Ik pak nog twee glazen en doe daar ook cola in. Ik loop de woonkamer in en zet de glazen voor ze neer. ‘’Thanks,’’ zegt Liam als de glazen op de tafel staan. Louis knikt wat en vestigt zijn aandacht dan weer op zijn mobiel. ‘’Jullie gaan me zeker niet vertellen wat Niall van plan is,’’ vraag ik, ondanks dat ik het antwoord wel weet. ‘’Nope,’’ zegt Liam met een glimlach.
Ik loop naar boven toe en trek mijn kleren aan. Ik steek mijn haar op en ben net klaar als de deurbel gaat. Ik trek snel mijn vans aan en ren dan naar de deur toe. Ik doe de deur open en daar staat hij, mijn prachtige vriendje. Hij heeft zijn strakke, witte polo aan en een beige chino. ‘’You look beautiful,’’ fluister ik in zijn oor als hij me in een knuffel trekt. ‘’Not as beautiful as you do,’’ antwoord hij terug. Ik voel mijn wangen lichtelijk rood kleuren en glimlach. ‘’I love you,’’ zegt hij tegen me terwijl hij in mijn ogen kijkt. ‘’I love you too.’’ Hand in hand lopen we naar zijn auto en ik ga op de bijrijderstoel zitten. ‘’Waar gaan we heen,’’ vraag ik als Niall de weg is opgereden. ‘’Dat zie je vanzelf wel,’’ antwoord Niall met een glimlach. Ik trek een pruillipje, maar Niall kijkt voor zich op de weg. Ik zucht en laat mezelf in de stoel zakken.
‘’Babe, ogen dicht,’’ zegt Niall na een tijdje. Gehoorzaam sluit ik mijn ogen en ik voel dat de auto stilstaat. Ik hoor de deur dichtslaan en voel plots de koude wind langs mijn arm. Niall pakt mijn hand en voorzichtig stap ik uit. Ik voel zijn hand op mijn hoofd, zodat ik mijn hoofd niet stoot aan de auto. ‘’Ogen dicht houden hè,’’ zegt Niall als ik uit de auto ben. Ik knik en Niall legt zijn handen over mijn ogen. Zo leidt hij mij naar de bestemming toe. ‘’Het ruikt lekker,’’ zeg ik terwijl ik de heerlijke geur opsnuif. Ik hoor Niall achter me grinniken en plots voel ik hoe ik omringd word door warmte. Niall’s handen verdwijnen van mijn gezicht en ik voel zijn adem bij mijn oor. ‘’Open je ogen maar beautiful,’’ fluister hij in mijn oor. Ik open mijn ogen en kijk rond. ‘’Nando’s,’’ vraag ik glimlachend. Niall knikt. ‘’Hopelijk vind je het leuk,’’ vraagt hij verlegen en onzeker. Ik pak zijn handen en druk mijn lippen kort op de zijne. ‘’Ik vind alles leuk, zolang ik maar bij jou ben.’’ Hij drukt zijn lippen kort op de mijne en loopt daarna naar een serveerster. Ze leidt ons naar onze tafel en Niall schuift mijn stoel naar achter. Ik glimlach en ga zitten. Niall gaat tegenover mij zitten en de serveerster steekt de kaarsjes aan. Ze neemt onze bestelling op en loopt dan weg. ‘’Het is perfect,’’ zeg ik terwijl ik Niall’s handen vastpak. Voor een tijdje zeggen we niks, we staren alleen maar in elkaars ogen.
Na het eten lopen we hand in hand naar buiten. ‘’I love you so much. Je hebt echt geen idee,’’ fluistert Niall in mijn oor en zijn adem veroorzaakt kippenvel in mijn nek. Ik kijk naar hem en verdwaal in zijn prachtige ogen. We lopen naar de auto en daar aangekomen draai ik me naar hem toe en druk mijn lippen op de zijne. Hij kust meteen terug en ik voel zijn tong over mijn onderlip heen likken. Ik open mijn mond een stukje en al snel draaien onze tongen liefdevol om elkaar.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen