Foto bij Cinquante-huit.

Cinquante-huit

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • NoDeatheater

    Yeah! ;D

    1 decennium geleden
  • FollowDreams

    Oooh,snel verder! (:

    1 decennium geleden
  • yaraloves

    WOOOOP. Ik was een tijdje niet online geweest, maar ik heb alles teruggelezen en ga snel verder. OMG.

    1 decennium geleden
  • LynnBlack

    Ooohh snel verder please?! (flower)

    1 decennium geleden
  • ZeroGravity

    Oké. *fangirlfreakout*
    Louis Armstrong! En Louis Tomlinson DUDE I love you. 'cuz everytime I'm listening to Louis Armstrong, I'm like -Louis' name is Louis too. Obviously. But, it's a funny coincidence and keeps on making me smile. <3
    En dat ze KUSSEN. DAT IS AMAZING. Ik ben echt best wel heel erg blij dat Ella, hoewel er zulke nare dingen spelen, Louis toch een kans geeft om haar gelukkig te maken, 'cause he obviously can, en ik denk dat zij zoooveel beter bij elkaar passen dan zij en Zayn. It fits perfectly.
    En. gewoon. Actually alles -dat ik opspring van mijn stoel als ik zie dat jij een nieuw hoofdstukje hebt geschreven en dat je me dan de rest van de dag blij hebt gemaakt door Louis in dit stukje te proppen op deze manier.
    En omdat ik gewoon vind dat je zo ontzettend mooi schrijft en dat ik die sfeer van verliefdheid en vlinders in je buik gewoon helemaal kan voelen en dat ze ontzettend lief zijn samen enenenen, omdat woorden gewoon eigenlijk te kort schieten om te vertellen hoe geweldig mooi ik dit vind en hoeveel ik van dit verhaal houd.
    Ik ga je kudoën, en hoe. [kudoën moet echt een officieel woord worden, as in, dat je het kunt opzoeken in het woordenboek.]
    En. Dan. dan, weet ik het niet -ga ik gewoon in stilte nog eens dit stukje bewonderen. Amen.
    <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen