Mijn Beste Steun en Toeverlaat,

De vakantie is begonnen! Het werd wel eens dringend tijd. Ik ben school zo beu! Ik zweer het je. Met Xan en mij gaat het geweldig. Hij heeft me een gevechtspel geleerd op de X-box en ik ben zelfs al 1 keer van hem gewonnen, al kan dat ook liggen aan het feit dat ik een manier had gevonden om vals te spelen. En El en Sam is uiteindelijk toch op niets uitgedraaid.. Jammer genoeg. Morgen gaan we shoppen met heel de groep, in Antwerpen. Ik heb al mijn eis uitgesproken dat we naar de DisneyStore gaan. We moeten naar de Disney Store dat is een kwestie van leven of dood. Wist je dat ze daar een magische spiegel hebben? Als je naar die spiegel wijst met één van de toverstokjes die ernaast hangen dan verander je in één of andere prinses, Assepoester of Sneeuwwitje ofzo. Of dat is toch wat ze me verteld hebben. Morgen ga ik eens kijken of ze wel gelijk hebben. En anders… Dan heb ik toch mooi de Disney Store gezien. Ze gaan mij en Lis echt moeten tegenhouden om niet heel de winkel leeg te kopen. Dat zou wel eens het geval kunnen zijn. En de Forever 21 wil ik ook zeker niet mislopen. Lea had het tijdens één van haar toiletbezoekjes over een zeer knappe verkoper die daar werkte. Maar waarschijnlijk staat die er niet elke dag. En trouwens ik heb Xan en ik ben blij met Xan geen enkele knappe jongen kan tussen ons in komen! Wist je trouwens al dat ik heb meegedaan aan een tekenwedstrijd? Waarschijnlijk niet. De opdracht was om een dier te tekenen. Ik heb de roze olifant op de schommel opgestuurd. Eigenlijk heeft Xan dat gedaan. Achter mijn rug. Omdat ik mijn tekentalent niet aan de wereld wilde tonen. Maar goed, ik heb dus gewonnen. En weet je wat de prijs is?

Een fiets. Zo’n chique damesfiets, je kent het wel. Ik heb hem maar aan mijn ma gegeven. Ik ben blij met mijn rammelig vervoersmiddel. We hebben samen al zoveel dingen meegemaakt, je kunt het je niet voorstellen. We zijn zelfs eens samen in de gracht gevallen. Maar dat was omdat Lis me zo hard aan het lachen had gebracht dat ik naar links uitweek en boem in de gracht viel. Gelukkig voor mij zat er geen water in. En dan die keer dat ik er eens vier uur op hebben moeten doorbrengen tijdens een fietstocht met mijn ouders waarbij ik verplicht mee moest en men pa ons superhard had laten omrijden. Jaja, toen heeft mijn fiets werkelijk een fantastische inspanning geleverd. Mijn pa zaagt al jaren dat ik eens een deftige fiets moet kopen. Maar dat weiger ik. Voor ik jou had vertelde ik alles aan mijn fiets. Maar dan moest ik altijd helemaal naar de koude garage om mijn hart te luchten terwijl ik met jou knus in mijn bedje kan liggen. En ik heb het trouwens niet lang volgehouden. Na drie weken was ik het beu om elke avond op en af de garage te lopen. En ik vertelde toch alles al aan Lis. En die antwoordde tenminste. Van mijn fiets kreeg ik geen antwoord. Van jou krijg ik ook geen antworod maar dat is anders. Schrijven lucht op. Ik kan ermee al mijn zorgen vanuit mijn hoofd op het papier zetten, niet dat ik veel zorgen heb, zoals je kunt zien, maar toch, het helpt. Voor een stuk dan toch. Maar goed ik ga je eens laten want ik zit eigenlijk bij Xan thuis en hij is me een beetje kwaad aan het aankijken. Ik zal je maar wegstoppen, ik moet hem nog eens verslaan in dat vechtspel. Hij begint nu echt kwaad te worden. Binnen drie seconden trekt hij je uit mijn handen. Je zult wel zien. Kijk ma-

Pssst, sorry voor daarnet maar hij had jou inderdaad weggenomen. Nu is hij aan het slapen en ik lig op een matras naast zijn bed. Jaja, ik heb mijn pa uren aan zijn hoofd moeten zagen voor ik mocht blijven slapen. Hij had schrik dat ik direct seks zou hebben. Hij was zelfs begonnen aan een uitlegje seksuele voorlichting. Maar dat heb ik op tijd kunnen onderbreken. Maar nu ga ik slapen. Slaapwel mijn beste steun en toeverlaat!

Reageer (2)

  • Beronica

    Oh ik ben ook een keer in Antwerpen geweest! Helaas niet zo lang, maar een hele lieve vriendin had toen een Tangled beker voor me gekocht uit de Disney Store, zo lief! Ik drink er nog steeds uit :3 En ik zou juist wel een nieuwe fiets willen winnen hoor ;o Nou ja, eigenlijk fiets ik heel niet vaak, maar als je een rammelbak hebt, zou je dan niet liever een glimmend ding willen? Wel lief dat ze 'm aan d'r moeder gaf. Overigens snapte ik niet waarom ze blij was dat er geen water in de gracht lag, want dan val je toch juist heel hard naar beneden zonder water? 0.0 Oh en die seksuele voorlichting lijkt me geniaal, zeker zo'n hakkelig gedoe dat begint met "als een mannetje en een vrouwtje van elkaar houden" blabla xd In elk geval gauw verder!

    1 decennium geleden
  • NatteTosti

    Aaaahhwww, wat leuk!
    Verzin je dit allemaal ter plekke, of haal je ergens anders Inspi vandaan?

    Xoxo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen