'Kijk hoe schattig ze zijn.'
ik fronste een beetje en probeerde door het geluid heen te slapen.
'Ze liggen raar.'
'Liam, soms ben je zo ongevoelig.'
Dat was ongeveer het moment waarop ik door had dat mijn bovenlichaam niet op het bed lag, het gedeelte waarop het wel lag was te hard en te warm, en het bewoog. Toen ik de warme handen op mijn buik voelden wist ik het zeker. O mijn god.
Geschrokken vloog ik overeind, maar ik werd weer teruggetrokken door de armen die om mijn buik lagen waardoor ik weer op de persoon waar ik op lag knalde, die ook wakker werd.
'We hadden nog geen foto!' klaagde Danielle. Ik wreef het slaapzand uit mijn ogen en keek naar de vijf mensen die grijnzend op een rijtje in mijn kamer stonden. Ze zagen er allemaal behoorlijk brak uit, behalve Liam, die gewoon chagrijnig keek. Harry zwaaide grijnzend met zijn mobiele telefoon.
'Wees maar niet bang, ik heb er een stuk of twintig gemaakt. We zoeken straks wel de leukste uit.'
Zuchtend sloeg ik mijn hand voor mijn gezicht en toen kwam ik erachter dat ik nog op Zayn lag, maar het allemaal nog erger.
'Badkamer.' mompelde ik, zonder iets te zeggen sjokte ik langs het groepje mensen, die me nog steeds grijnzend aankeken, en liep ik naar de badkamer. Ik keek even naar het bad, waar je makkelijk met zijn drieën in kon, en besloot toen maar gewoon onder de douche te stappen. Onderweg kon ik het niet laten om even in de spiegel te kijken, maar wendde mijn blik meteen weer af door het zien van mijn rode ogen en de uitgelopen mascara waardoor ik wel een panda leek. Ik gooide mijn kleren op een hoopje in een hoek en zette de douche op zijn koudst, ik sliep 's ochtends altijd nog half en dit was de perfecte manier om wakker te worden.
Een klein gilletje ontsnapte uit mijn mond toen ik onder de stralen stond, maar ik zette mijn tanden op elkaar en wachtte een paar seconden voordat ik de douche warm zette. Nu kwam alles van gisteren ook terug en ik zuchtte toen ik me bedacht dat de rest een heel ander verhaal in hun hoofd had over gisteravond. Arme Zayn, die werd nu zeker weten ondervraagd.
Ik nam uitgebreid de tijd om al het vuil van de afgelopen avond van me af te schudden en de rookgeur uit mijn haren te wassen, vervolgens wikkelde ik mezelf in een groot, zacht badlaken en liep naar mijn eigen kamer toe om schone kleren aan te trekken.
Toen ik eenmaal bij de keukentafel was aangekomen en mezelf op de stoel tussen Danielle en Louis liet vallen viel mijn blik op de klok.
'Half drie?' verbaasd knipperde ik met mijn ogen maar het getal stond er echt.
'Tja, wij waren brak en jij hebt samen met Zayn waarschijnlijk net zo'n wilde nacht beleefd als Liam en Danielle.' ik plantte mijn elleboog in de zij van Louis en wierp mijn blik op Zayn die meteen in de verdediging schoot.
'Ik heb ze verteld dat er niks is gebeurd, echt waar!' ik knikte geruststellend als teken dat ik hem geloofde en smeerde een broodje voor mezelf.
'Maar wat heb je dan wel gedaan, seksbeest?' vroeg Danielle terwijl ze haar wenkbrauwen optrok, wat moest ik daar op zeggen? Zayn zat op me te geilen dus heb ik hem afgewezen en vervolgens de dood van mijn zus verteld? En o ja, ik heb daarna nog een potje hysterisch zitten janken omdat ik daar zin in had. Dit kon ik niet aan de tafel vertellen.
'Jullie moeten in ieder geval blij zijn dat jullie al sliepen toen Danielle en Liam begonnen, volgens mij lag de halve straat van hun wakker.' zei Louis lachend. Ik glimlachte even, maar eigenlijk was ik zo blij met deze afleiding dat ik Louis wel had kunnen bespringen. Ik keek de groep rond en mijn blik bleef hangen bij Liams chagrijnige kop.
'Gast, na een wilde nacht met Danielle mag je wel wat vrolijker kijken.' zei ik tegen hem. Met een piep duwde hij zijn stoel naar achteren en snelde de kamer uit, grinnikend keek ik hem na.
'Jezus, die heeft een ochtendhumeur.'

Reageer (1)

  • TumblrBitch

    Snelverdergaan! <33
    <3 this heart means more than it is.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen