Foto bij 095

Sharon POV
‘’Guys, komen jullie,’’ vraagt Liam die bij de deur staat. Blijkbaar hadden de jongens iets voor ons geregeld, maar ze willen niet zeggen wat. Ik loop achter Zayn aan die Nathan’s maxicosi vastheeft. Hij is druk in gesprek met Liam en Niall. Louis en Harry lopen daarachter met elkaar te kloten en Angela, Rebecca en ik sluiten de rij. ‘’Nathan is echt een schatje,’’ zegt Rebecca terwijl ze vertederd naar het kleine mannetje kijkt. Glimlachend volg ik haar blik en zie hem wild met zijn vuistjes bewegen. Hij brabbelt wat onverstaanbaars en ik glimlach.
‘’We gaan met twee auto’s. Harry en Louis rijden, dus verdeel je over de auto’s,’’ zegt Liam als we bij de auto’s staan. Rebecca loopt meteen naar haar vriendje toe en Zayn en ik volgen haar. Niall, Angela en Liam gaan bij Louis in de auto zitten. Zayn zet de maxicosi in het midden vast, waarna we beide aan een kant gaan zitten. Rebecca gaat naast Harry zitten en we rijden achter Louis aan. ‘’Waar gaan we nou heen,’’ vraagt Rebecca aan haar vriendje. ‘’Dat zie je zo wel babe,’’ glimlacht hij waarna hij zijn hand op Rebecca’s been legt.
Na ongeveer een halfuur rijden we een parkeerplaats op. Nieuwsgierig kijk ik rond, maar er valt niet veel op te maken uit de omgeving. Het is een gewone parkeerplaats. We stappen allemaal uit en als iedereen compleet is, lopen we achter Liam aan. Liam en Louis lopen een hutje in en ik wil er achteraan lopen, maar Niall houdt me tegen. Ik loop weer naar Zayn toe en pak zijn vrije hand vast.
‘’Jongens, deze kant op,’’ zegt Liam als hij weer buiten staat. We volgen hem en we eindigen bij een kabbelend meer. Liam loopt door naar een groot cruiseschip en mijn mond valt open. Ik zie Rebecca en Angela ook in shock kijken, wat een grinnik van Niall oplevert. Zayn pakt mijn hand en trekt me mee naar de boot.
Als we allemaal op de boot staan, vaart de kapitein. ‘’Dit is prachtig,’’ zegt Rebecca vol bewondering. Harry slaat zijn armen van achter om haar heen en legt zijn hoofd op haar schouder. Niall zit op het dek voor, met Angela tussen zijn benen en Louis ligt er shirtless naast. Liam trekt ook zijn shirt uit en gaat naast Louis liggen. Zayn pakt Nathan uit de maxicosi en loopt naar het bankje toe. Ik loop naar hem toe en ga naast hem zitten. Hij legt Nathan op zijn schoot die vrolijk ligt te spartelen. Ik leg mijn hoofd op Zayn’s schouder en glimlach. Genietend van dit perfecte moment. De zee het enige geluid wat te horen is. Totdat Nathan ineens hard begint te huilen. Zayn staat op en loopt met hem heen en weer, maar hij wordt niet rustig. ‘’Zayn, ik denk dat hij honger heeft.’’ Hij komt naar me toegelopen en ik geef hem Nathan’s flesje. Hij stopt het speentje in zijn mondje en gulzig begint hij te drinken. Ik kan niet anders dan vertederd toekijken.
Midden op het meer, legt de kapitein de boot stil. ‘’Jullie kunnen even gaan zwemmen als jullie willen,’’ deelt hij mee waarna hij weer in zijn hut verdwijnt. Dat hoef je Louis geen twee keer te zeggen, hij ligt al in het water. Liam volgt al snel. ‘’Ik heb geen bikini bij me,’’ zegt Rebecca. ‘’Je mag van mij ook zonder hoor,’’ grinnikt Harry wat hem een tik van Rebecca oplevert. ‘’Schat, dit heb ik natuurlijk voor je meegenomen,’’ zegt hij trots en hij houdt drie bikini’s vast. Rebecca en Angela grijpen die van hun en verdwijnen in een kamertje om zich om te kleden. Als ze terug zijn, staan ze twijfelend op de rand. Angela steekt haar teen in het water en op dat moment duwt Niall haar. Gillend valt ze in het water en Niall grinnikt. Hij springt erachteraan. Harry pakt Rebecca’s hand vast en ze springen er samen in. ‘’Jij mag ook wel gaan zwemmen hoor,’’ zegt Zayn. ‘’Ik blijf liever bij jou en Nathan,’’ geef ik toe. ‘’Maar ik denk dat ik wel even mijn bikini aandoe.’’ Zayn knikt en ik druk mijn lippen kort op de zijne. Ik verdwijn in de hut en trek mijn bikini aan. Als ik terugkom, zie ik Zayn op het dek liggen. Nathan ligt op zijn blote borst en ik pak mijn blackberry en maak een foto. Ik loop naar hem toe en ga naast hem liggen. Hij pakt mijn hand vast en ik kijk in zijn prachtige ogen. ‘’Ik hou van je,’’ fluistert hij. ‘’Ik ook van jou.’’

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen