Foto bij Marriage 3.

HarrysWifie.
I DON'T CARE. MWUAHAHAHA.

Oké, dit stukje is echt slecht.

Tevreden sta ik tegenover de spiegel - in het kasteel van Jordan-. Ik draai er rondjes mee rond en glimlach de hele tijd. Dit word een geweldige bruiloft met de perfecte jurk en de niet perfecte jongen! Meteen verdwijnt mijn glimlach. Thea, jij lomperik. Ik loop naar de stoel waar mijn broek opligt. Snel pak ik mijn telefoon uit mijn zak en tik Gingers nummer in.
''Hallo met Ginger'' hoor ik aan de andere kant van de lijn. Mijn glimlach komt weer op wanneer ik haar stem hoor.
''Ginger met Thea!'' gil ik.
''Oh, hii honey'' zegt ze terug. Ik grom zachtjes.
''Noem me niet mijn tweede naam, dat is awkward'' ze begint te lachen en ik snap dus helemaal niet waarom.
''Ik bedoel honey als lieverd ofso'' ik sla zachtjes op mijn voorhoofd om mijn domme actie. Nee Thea, niet altijd draait alles om jou. ''Dus waarom bel je me, heeft Jordan al wat gedaan?'' ik schud mijn hoofd, maar merk dat ze dat helemaal niet kan zien.
''Nee niks eigenlijk, het was heel leuk vandaag-'' ''-WHUT'' ik doe de telefoon een stukje van mijn oor af van haar geschreeuw.
''HET WAS BEST LEUK!'' schreeuw ik terug.
''Ouch, dat deed pijn aan mijn oor''
''Ook aan de mijne'' klier ik terug. ''Maar dus, ik heb de perfecte jurk''
''FOTO, FOTO, FOTO'' protesteert Ginger. Ik moet lachen. Kijk dat is nou de reden waarom Ginger zo perfect is. Ze kan me altijd laten lachen in goede en slechte tijden. GTST.
''Straks, oké en Jordan heeft een sexy butler'' ik moet lachen om wat ik net zei. Vind ik Jordan zijn butler echt sexy? Nee, ik wil Ginger jaloers maken. Net op dat moment komt Zayn binnen snel zet ik mijn telefoon op speaker zodat hij kon horen waar we over praten.
''Echt waar?! STUUR FOTO VAN DIE SEXY BUTLER, NU!'' Zayn kijkt me meteen raar aan.
''Welke sexy butler'' de aantrekkelijke stem van Zayn vliegt door de kamer.
''Die van ...'' Ginger komt op geen naam. Ja, wie heeft nou een butler? ''ZIJ ZEI HET, NIET IK, ZE ZEI DAT JE SEXY BENT'' ik kijk geschrokken naar de telefoon.
''Doei Ginger'' een ondeugende glimlach siert op mijn gezicht. ''Nee- nee- urgg'' ik druk op het rode hoorntje en weg is Ginger.
''Waar ging dat over?'' Zayn kijkt me serieus aan.
''Pff, over Jordan, duh!'' meteen pak ik hem bij zijn arm en trek hem mee. ''Kom we gaan naar Jordan'' ik zie aan Zayns gezicht dat hij schrikt en maar gewoon met me meewerkt. Ik kijk hem beter aan en merk toch dat hij niet lelijk is. Nee, eigenlijk is hij best wel sexy. Ik giechel zachtjes.
''Zayn'' zeg ik na een tijdje. Hij kijkt me aan. ''Mag ik een foto van je maken?'' Meteen begint hij te lachen en knikt.
''Ofcourse'' oh my god. Hij is Engels. En heeft zo'n sexy accent. God, what are U doing to me? WHY IS ZAYN HIS BUTLER. WHY DOES ZAYN HAS AN SEXY ACCENT? Ik draai me om en pak mijn telefoon uit mijn zak. Zayn gaat poseren en ik maak een paar foto's.
''Thanks'' zeg ik met mijn on-sexy accent. IK FAAL. Ik probeerde ook Engels te lijken. Hij begint te lachen.
''Keep trying'' lacht Zayn. Ik werp hem een neppe boze blik waar hij nog harder om moet lachen.
''Waarom lachen jullie?'' Jordan komt aanlopen en heeft zijn gewone kleren aan. Oh my god. Even Jordan is sexy now. Nooit geweten. Focus. Ik schud met mijn hoofd en zet een glimlach op mijn gezicht. Sexy of niet. Hij blijft die arrogante, verwende, opscheppende, lijkend op mij, gast.

Reageer (4)

  • Tuena

    Butler Niall, Iris is here!
    snel verder x

    1 decennium geleden
  • Greenfeld

    I CARE!! Haha, nee grapje, dat kan me echt niks schelen enkel je kei SEXY verhaaltje. Lol. Zayn is Sexy, met de hoofdletter S. Snel verder <3

    1 decennium geleden
  • Alsina

    COME TO YOUR WIFE ZAYN I'M WAITING

    1 decennium geleden
  • Eventually

    Oeehhh!
    Waarom is Zayn zo sexy? :9~
    snel verder x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen