Foto bij '13

I love you, guys


trouwens, reacties? (bloem)

Mijn licht dooft bij het horen van zijn zinnen. "Hij kan niets voor me voelen! Het mag godverdomme niet." hoor ik mezelf sissen.
Plots overmant door deze drastische gevoelens en woorden, bewees dit iets? Dat ik misschien om Zayn gaf? Dat ik wou dat die droom waar was?
Was het misschien gewoon allemaal te ingewikkeld? Hield ik te veel van Beppe om mezelf te laten vallen voor het mysterieuze type.
"Waarom mag hij dat niet? Hij kan er niets aan doen." Harry snel, want hij komt al deze richting uit.
"Hij kan er alles aan doen Harry, Ik had een fijne relatie."
"Als ik me niet vergis, heb je die nog steeds?" vraagt hij, weer met zijn wenkbrauw de lucht in. "Doe niet belachelijk, Niall."
Ik rol mijn ogen in ontkenning en loop snel het gebouw in op de meiden op te zoeken. Die op dit moment enkel roddelen over een speciale radio-uitzending die Zayn deze middag zal uitvoeren.
Dit zou het niet bevorderen. "Heb jij iets ingestuurd?" wordt er angstig in de groep aan elkaar gevraagd. Veel meisjes knikken met rode gezichten en meteen weet'k waarover de uitzending zou gaan.
Het zou gaan over liefde, erger nog. Voor hem zou het over mij gaan.
Misschien laat hij het per ongeluk over zijn lippen rollen, dat hij wel valt op mij.
Ik knijp in mijn neusbrug en breng mezelf tot zinnen. Ik ben Niall, Ik ben gelukkig, Ik houdt van Beppe en Néo, We zijn zoals een gezin, Ik ken Zayn amper, Ik heb geen gevoelens voor hem.

Zijn zwoele stem laat meteen mijn oren rinkelen. "Hallo Damens en Heren van onze School, zoals beloofd vandaag enkele van jullie vragen beantwoord."
Ik voel hoe ik mijn adem probeer te beheersen. "Iedereen heeft het wel. Een relatie, een crush of gewoon iets waar ie mee zit omtrent liefde. Ik ben zelf ook geen expert, dat ervaar ik nu ook."
Ik slik en voel hoe Harry's ogen van over de tafel op mij focussen.
Hij draait [urlhttp://www.youtube.com/watch?v=OtyNPdZpAwo&feature=related]I'm Yours[/url] van The Script. Het is één van mijn favoriete bands en ik vraag me meteen af of hij dat van Harry weet.
Dit lied vooral, maakt zoveel bij me los op dit moment. I may not look like much, zingt Danny, maar ik schudt meteen mijn hoofd. Denkend dat dit Zayn is die voor me zingt.
Je ziet er uit aan een zuiderse engel, gearriveerd op het verkeerde moment.

Reageer (5)

  • Humane

    Als Niall beppe bedriegt is het zielig voor hem en als hij zayn laat lopen is het zielig voor mij :/ . Dus ik vind dat hij het best mag doen gnagna 8-) bepp zou er heus niet dood van gaan, toch? Of wel? Indatgeval is zayn er om hem te troosten hihi , ;"D Superleuk!

    1 decennium geleden
  • lilarrzaill

    ahw Niall!
    Toch vind ik dat hij een keuze moet maken... Want ik vind Beppe ook te lief om bedrogen te laten worden:$
    snel verder

    1 decennium geleden
  • MCourtois

    Poor Nialler x

    1 decennium geleden
  • PleaseStay

    Ohh. Niall. Ik leef met je mee. Echt. Ik wil ook zo graag weten wat zo'n jongen van me denkt.
    Love this story!
    Verder!

    1 decennium geleden
  • Kjalaney

    Awhh , Niall heeft het moeilijk :c

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen