Foto bij London tour (2)

DEEL 2

Natasha had het hele Alex gedoe gemist, want haar gedachten zaten meer bij Zayn. Rupert zat er een beetje eenzaam bij en besloot weg te gaan. Alex zag zijn kans en nam meteen zijn plaats in.
De avond verliep gezellig en het werd nog beter toen een ober hen vertelde dat er vandaag ook Messi-taartjes te verkrijgen waren. Emma die maar geen genoeg van deze taartjes met het gezicht van de FC Barcelona spits erop kreeg, bestelde er meteen een stuk of vijf. Voor ze het wisten, was het sluitingstijd en werden ze het restaurant uitgefloerd.
Natasha die na een hele dag stappen met Harry doodop was, prefereerde liever naar het hotel terug te keren. Harry stopte moeiteloos een taxi, wat niet verwonderlijk is met al dat swag dat hij bezit, en ze stapten in. Ze waren niet alleen: ook Tokio Hotel drummer Gustav Schäfer bevond zich in de wagen. De taxichauffeur gebaarde dat ze geen aandacht aan hem moesten besteden en hij meldde even dat Gustav zijn roes aan het uitslapen was. Ellie hield maar niet op met praten over Alex die voor hij het restaurant verliet nog snel even zijn nummer gaf. Emma raapte al haar moed bijeen en legde voorzichtig haar hand op Harry's... krullen. Harry, de kattenliefhebber, die de aanraking wel aangenaam vond, spinde zachtjes. Natasha die de drukte allemaal een beetje te veel werd, lag te slapen tegen Zayn's schouder aan. Tien minuten later stopte de taxi aan het hotel en iedereen stapte uit - behalve Gustav.

Ze stonden voor hun hotelkamer en schrokken toen ze opeens uit het niets Timo Sonnenschein zagen opduiken. Wat doet deze Duitse rapper hier in hartje Londen? Ze kregen meteen een antwoord op die vraag: Tom is terug naar Duitsland. Hij heeft zijn koffers gepakt en heeft de eerste trein terug richting Berlijn genomen. Een sarcastische 'wat jammer' verliet Emma's lippen en ze sleurde Harry mee de kamer binnen.

Ook de dagen daarop bevond Harry zich meer in Emma's kamer dan ergens anders. Zayn en Natasha waren op Starbucks tour vertrokken en leerden zo niet alleen de verschillende koffies kennen, maar ook elkaar. Alex kwam af en toe nog eens langs, de ene keer minder wazig dan de andere keer. De reis kreeg een abrupt einde toen de meisjes een sms'je kregen van Logan Henderson waarin stond dat Tom Felton vader geworden was en zijn kind naar Frodo van Lord Of The Rings (zijn grote idool) vernoemd heeft. Ze aarzelden geen seconde en namen de eerste trein met bestemming Felton.

EINDE

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen