Foto bij fourth

reacties?

Katharine Sarah Wales

de zon scheen met zijn felle licht in mijn ogen, waardoor ik wakker werd. Naast me, lag een dienblad met een heerlijk ontbijt. Ook lag er een briefje naast; maybe we can talk? xN. Gelijk kreeg ik een brok in mijn keel. Hij had gelijk, we konden elkaar niet ontwijken. Als onze liefde, echte liefde zou zijn, zoals Harry had gezegd, dan moet het toch wel goed komen? Ik pakte het glas met sinaasappelsap en bracht het naar mijn lippen. De heerlijke smaak van net geperste sinaasappels kwam mijn mond binnen. Alles wat ik lekker vond stond op dit dienblad. Hij moet me dus wel een beetje kennen om dat allemaal te weten, dacht ik. Nadat ik mezelf vol had gegeten, liep ik naar de kledingkast. Ik trok er een chino uit, met een zwart hemdje en een wit vestje erboven. Ik keek in de spiegel voordat ik de kleren aantrok, en schrok. Mijn gezicht was ingevallen en mijn benen en armen waren dun. Ook zat er op mijn voorhoofd een wond, die ik wel gevoeld had, maar nog niet gezien. Snel trok ik mijn kleren aan, die uiteraard veel te los zaten. Maar een goede riem verricht wonderen.
Toen ik de woonkamer in liep, zaten Liam en Daniëlle samen op de bank een film te kijken. Ze waren echt een heel schattig stelletje. Na een goed gesprek dat ik met Liam heb gehad, kwam ik erachter dat wij inderdaad niet bij elkaar paste. Net na zijn X-factor avontuur, hadden we twee maanden een relatie gehad. Maar er kwamen steeds meer ruzies en samen besloten we er een eind aan te maken, zodat onze vriendschap er niet de dupe van zou worden. Niall bleek al die tijd al verliefd te zijn op mij. En tijdens een vakantie in Ireland, waar we met zijn achten heen gingen, hadden we het wel erg gezellig. Van al deze dingen kon ik me niets herinneren. Het leek wel alsof Liam het over een vriendin had, die net dood was gegaan, en alsof ik het nieuwe buurmeisje was, waaraan hij zijn verhalen kwijt kon. De dokter had gezegd dat ik mijn dagelijkse routine weer op moest pakken, en dat ik daarom maar gewoon in het appartement van de jongens moest wonen.
“where is Niall?” Daniëlle schrok op, bij het horen van mijn stem. “Kate, sorry I didn't expect you, Niall is .. I actually don't know where he is. Do you, Liam?” Liam dacht na, maar haalde zijn schouders op. “here, use my phone. You can call him.” ik staarde naar de telefoon die hij naar me uitstak. Daniëlle fluisterde wat in Liam's oor. Hij knikte naar haar. “well, I can do it fot you?” “Can you do that for me?” opgelucht dat Liam wilde bellen, liep ik naar de badkamer. Ik keek wat rond in het huis. Ik wilde net een grote deur openen, “Niall is on his way. He was in the park. With Harry.” ik knikte begrijpelijk. “so why don't you come sit with me and Daniëlle? We're watching another movie.” “do I know that movie?” Liam grinnikte, “yes, actually it was your favourite movie, but now you don't remember it anymore..” ik begon te lachen. Hij had gelijk, er zaten ook wel wat voordelen aan. “what's the name? And where is it about?”
“it's called; in time. And I'm not gonna tell you where it's about!” Liam stak zijn tong uit. Samen liepen we terug naar de woonkamer. Ook Daniëlle liep net de woonkamer in, maar zij kwam vanuit de keuken, met een enorme schaal popcorn.
We werden alle drie uit de film geschud, doordat Harry, Zayn, Louis en Eleanor lachend binnenkwamen. “hey guys, look what we all bought.” alle vier hadden ze hun handen vol met tassen. Daniëlle zette de film stil, en trok Eleanor en mij mee naar haar kamer. “show us, ell!” ik moest lachen om Daniëlle haar enthousiaste gegil, maar ik voelde me ook een beetje vreemd. Je kon wel zien dat Eleanor een model was. Ze liep haar catwalk loopje in haar nieuwe kleren, en het stond haar geweldig. “I can't remember the last time we shopped for you!” zijn Eleanor tegen mij. “neither do I.” was mijn bijdehante opmerking terug. Daniëlle begon keihard te lachen en Eleanor sloeg zichzelf tegen haar voorhoofd. “I'm sorry, it was just.. ” ik grinnikte “you don't have to apologize. It's ok!”
“no! Are you serious? Did Liam really do that?” ik was net allemaal gênante dingen over Liam aan het vertellen, toen Niall opeens naast ons stond. Hij maakte een nerveuze indruk, en ik werd er ook gelijk zenuwachtig van. “so we're gonna talk?” ik knikte en stond op. “shall we go to the park?” weer knikte ik, en samen liepen we naar buiten. Het was mooi weer, dus we lieten onze jassen thuis. Nadat we ongeveer tien minuten zwijgend naast elkaar liepen, zagen we een bankje waaraan we plaats namen. “I think you already spoke to Zayn?” “yes, he told me things about my, I mean, our life.” Niall glimlachte even toen ik our zei. “do you want to go to the music studio?” ik keek hem niet begrijpelijk aan. “you know you worked there.. right?” oh ja, Harry en ik hadden het er nog over gehad. Maar ik was er nog niet klaar voor. Ik wilde eerst deze dingen op een rij hebben. Ik was pas gister hier aangekomen. “it is too soon. I think I want to wait a while.” Niall knikte begrijpelijk en stond op. “do you want to eat something?” ik knikte opgewekt. “nando's?” zeiden we beide tegelijk. Lachend liepen we richting de eerste de beste nando's die we tegen kwamen.


Ik heb al best een stuk vooruit geschreven, maar ik ben echt benieuwd naar wat jullie er van vinden.. ik was een beetje inspiratieloos, dus ik heb the Vow (alweer) gekeken. ik ben nu ziek, dus ikz al niet heel veel schrijven.. sorry!
xx


oh ja precies 1000 woorden nu!

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen