Foto bij '14

"Haz.." sis ik onder mijn adem, weer voel ik gevoelens koken. "Heb je het hem verteld? Of is hij gewoon een stalker?"
"Opteer voor optie twee." zegt hij droog, waardoor ik mijn ogen rol. Ondertussen is zijn stem me weer verhalen van andere leerlingen aan vertellen, maar ik probeer het zo goed en zo kwaad mogelijk te negeren.
plots breekt alles in mij. "Ik heb het zelfde probleem meid, sommige mensen moet je gewoon proberen los laten. Ik ben over mijn oren verliefd, maar als hij iemand heeft. kun je het moeilijk gaan verpesten."
Hij heeft gelijk, hij heeft nog geen serieuze stappen gezet, hij is gewoon vriendelijk. Alles wat ik nu verpest tussen mij en Beppe is mijn schuld.
Het is de schuld van de gevoelens die ik heb ontwikkelt, zonder enige flirterige hulp van Zayn.
Harry staart me aan, ik zou snauwen naar hem, maar hij is me al voor door rustig te zeggen. "Je ziet gewoon dat je te veel om hem geeft. Te veel om gewoon vrienden te zijn."
"Ik geef even veel om jouw!" zeg ik, nu sneller. Hij lacht. "Nee, dat is anders, lieverd." Hij stapt dichter en onze lichamen raken. "Zie je deze positie?" vraagt hij. Ik krijg niet eens de tijd om te knikken, want hij gaat al weer verder.
"Dit is niets voor ons. Dit is iets voor jouw en Zayn." hij stapt weer weg en leunt tegen een muur. "Maar natuurlijk ook voor jouw en Beppe."
"Weet je dat je niets duidelijker maakt met die vreemde praat van je?"
Weer lacht hij, "ik kan moeilijk voor jouw kiezen, toch?"
"Het zou het er wel makkelijker op maken." mompel ik. Het enige wat Harry doet is me aanstaren, waar ik doodsbenauwd van word.
Dus ik loop van hem weg en vind mezelf terug voor de radiostudio.
Ondertussen speelt er een liedje. Hoe kan die 'pose' iets voor mij en Zayn zijn. We hebben alleen nog maar gepraat. nog maar.
Ik val de studio plots binnen, zelf geen beheersing over mijn lichaam. Ik kijk naar Zayn die met de papieren zit te sukkelen waar de vragen van de meisjes op staan. Hij draait aan knoppen om naar een volgend lied te gaan en nu staar ik.
Hij merkt me niet eens op, ik kan gewoon rustig bespioneren. Misschien is dat ook wel hoe hij het altijd deed, gewoon in de buurt staan. Gesprekken volgen, ontdekken wat ik leuk vind, en zo voorts.
"Zayn.." zeg ik zacht, om zijn aandacht te trekken, wat blijkt te lukken wanneer hij zijn hoofd bruusk in mijn richting draait.
"Wat doe je hier, Niall?" vraagt hij luchtiger dan hij eigenlijk lijkt te zijn.
"Gewoon, ik wandelde en.. toen was ik plots hier?" probeer ik dom weg, Zayn kijkt me verward aan. "Plots?"
Ik slik en haal mijn schouders op als ik tegen de deur ga hangen.
"Goed, is het omdat je alles door hebt?" vraagt hij, ik wil knikken, maar stel dat'k over details heen heb gekeken? Dat hij nog andere dingen weet of doet.
"Dat'k het net over jouw had, bedoel ik?"

Reageer (6)

  • MCourtois

    Awh' , come on, you're mean! ö

    1 decennium geleden
  • Humane

    ADFGHJLK SPANNEND PERDJE FERDJE STERDJE IK WIL ALLES WETEN NU EN STIEKEM IS DE SEKSUELE SPANNING TUSSEN ZE GEWOON TEVEEEEEEL. :"D
    LOVELOVELOVEIT

    1 decennium geleden
  • lilarrzaill

    whaarg snel verder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Kjalaney

    O my gosh , snel verder !
    Ik hou van jou verhaal ö

    1 decennium geleden
  • PleaseStay

    Ohhhhhh! Snel verder!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen