Foto bij ~011

Taylor


Ik ga nooit meer pizza eten met The Wanted, dat wist ik nu wel zeker. Overal, en dan bedoel ik echt overal zaten er verschillende vlekken van de tomatensaus op mijn kleren en gezicht. Tom had besloten om een stukje van zijn pizza naar Max te gooien en toen barstte de oorlog uit. Alle vijf gooiden ze met hun eten naar elkaar toe terwijl ik me wanhopig had proberen te verbergen onder de tafel, iets wat totaal mislukt was, want alsnog zat er volgens mij een stukje ananas in mijn decolleté.
Ik besloot om er maar gewoon helemaal tussen uit te piepen en een douche te nemen terwijl de jongens nog vrolijk met hun eten aan het spelen –oftewel, gooien- waren. Zo snel als ik kon ontweek ik de rondvliegende stukjes en liep zo snel mogelijk naar de deur van de gang, naar de trap toe. De spulletjes die ik nodig had om me op te frissen pakte ik uit de kamer waar ik sliep en liep daarna door naar de badkamer, waar ik eerst de douche aanzette om hem warm te laten worden, daarna mijn met pizza besmeurde kleren in de wasmand gooide en tenslotte onder de warme stralen stapte om mezelf te wassen.

‘Taylor, kom je naar beneden? Het word saai zonder jou.’ riep Tom naar beneden. No way dat ik nu naar beneden ga met alle Pizza. ‘Hebben jullie de Pizza al opgeruimd dan? Anders kom ik niet naar beneden toe’ ‘We hebben allang schoongemaakt hoor en iedereen heeft zich ook al gedoucht, alleen Nath is nog aan het douchen’ antwoordde Tom daarop. Heb ik dan zo lang boven gezeten, ik keek op mijn horloge en zag dat het al behoorlijk laat was. Het boek dat ik tot net aan het lezen was sloeg ik dicht en ik liep de kamer uit om naar beneden te lopen.
‘Kijk uit ik liep bijna tegen je aan’ snauwde Nathan, die terwijl hij de badkamer uit liep nog net kon stoppen zodat hij niet tegen me aan liep. De handdoek die om zijn middel zat had hij losgelaten, en je raad het al, de handdoek viel van zijn middel af, awkward. Ik wendde mijn blik zo snel mogelijk af, zodat ik niet naar de kleine Sykes die nu volop zichtbaar was hoefde te kijken. Nogal ongemakkelijk pakte Nathan de handdoek op en bedekte zijn middel weer. ‘ehm, ja, ik ga maar naar beneden’ zo snel als ik kon stiefelde ik de trap af en liep met rode wangen van schaamte de woonkamer binnen.
‘Wat is er met jou gebeurt, je lijkt wel een tomaat’ vroeg Jay toen ik naast hem op de bank was gaan zitten. ‘Oh, nothing’ ‘sure’, hij greep naar zijn bierflesje en zette hem aan zijn mond. Gulzig nam hij een slok, ‘wil je ook, je kijkt zo aandachtig naar mijn flesje, of keek je soms naar mij’ zei hij terwijl hij een pestende knipoog gaf. ‘Ik heb inderdaad best wel zin in een biertje nu je het zegt’ ‘ik pak er wel even een voor je’, Jay liep naar de koelkast om een biertje voor me te pakken. ‘Hier, alsjeblieft’ Jay reikte me het flesje toe en ik pakte hem aan.
‘Zullen we een film kijken?’ opperde Max. ‘Oeh, Avatar’ stelde Jay gelijk voor. Nou eigenlijk niet echt stellen, want we hadden al geen keus meer aangezien Jay de film al aan het opzetten was. De rest van de jongens pakte popcorn en ander lekker eten, terwijl Nathan zich bij ons aansloot en we de film begonnen te kijken.


@McGuines, over je reactie over Pizza. Ik heb zelf een hele, hele, hele, hele, hele, hele grote hekel aan pizza. Het is by far het meest gore eten ooit ;D

Verder, vinden jullie het nog leuk? (':

Reageer (4)

  • stydia

    Hhaha inderdaad, hoe kan je in hemelsnaam een hekel hebben aan pizza? xD
    maar sommige pizza's zijn inderdaad super goor.
    snel verder! <3:D

    1 decennium geleden
  • McGuiness

    Neeeeee! Hoe kun je in hemelsnaam een hekel hebben aan pizza?! Wat is er mis met jou?? :$ Ik wil best wel graag pizza eten met The Wanted. The Wanted... <3 Haha, oef, Nathan, leuk!

    1 decennium geleden
  • Stangster

    Ik vind pizza ook echt goor!!
    ma OMG da stukje met Nathan bracht me aan het lachen xD
    natuurlijk niet stoppen verder gaan!
    of ik stuur nathan op je af en hij zal het je zeggen je kan kiezen :Y)

    1 decennium geleden
  • Yongguk

    Verder gaan!! Echt waar!!

    Hij is ontzettend leuk om te lezen :'3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen