Foto bij chapter 87: The Vigoroth and  the Flygon!

Duzzz Treyson(sandshrew),Yassup en Rea zijn nu in Fortree City aangekomen.Maar of de gym er meteen aan zit te komen...:P

Treyson,Yassup en Rea liepen door de plaatselijke pokemarkt.De zaak werd gerund door een oudere vrouw.Ze kochten pokemonvoer en natuurlijk eten voor onderweg.Treyson pakte nog snel een klein pakje met zandkoekjes voor Sandshrew omdat hij ze lekker vond en liep snel naar de kassa waar Rea en Yassup stonden.
'Wil je die ook mijn jongen?' Vroeg de oude vrouw achter de kassa.Treyson knikte en legde het pak bij de rest op de toonbank.
'Jullie zijn zeker trainers op doorreis.' Merkte de oude vrouw glimlachend op.
'Hoe weet u dat?' Vroeg Yassup lachend.
'Ach na zoveel jaar dat ik hier werk herken ik trainers wel.' Antwoorde de vrouw met een brede lach.
'Zijn de Pecha Berries weer op?!Deze winkel is waardeloos!' Werd er door de winkel geroepen.Een man van middelbare leeftijd,kort zwart haar,polo shirt kwam naar voren gelopen.Treyson deed meteen een par stappen naar voren om de man uit de buurt te houden van de kassa.
'Wat is er meneer?' Probeerde Treyson rustig maar keek de man wantrouwig aan.
'De Pecha Berries zijn zoals altijd weer eens op in deze winkel.Nu kan ik weer naar een andere stad rijden om ze daar te kopen.' Antwoorde de man boos en stormde de winkel uit.
'Gaat het?' Vroeg Treyson aan de oude vrouw omdat hij dacht dat ze misschien geschrokken zou zijn.De oude vrouw knikte.
'Hij heeft gelijk.' Zei de vrouw.
'Hoe bedoelt u?' Vroeg Rea.
'De Pecha Berries die ik verkoop groeien ten westen van Fortree City maar er wonen daar veel Flygons.' De oude vrouw dan even een pauze. 'Dat is opzich het probleem niet.Maar er is daar op het moment een Vigoroth die gevaarlijk is en de Flygons raken er ook ongerust door.' Vertelde de oude vrouw.
'Ik wist niet dat er hier Flygons leefden.' Merkte Yassup op.
'Doen ze ook niet.Een groep Flygons komt hier 1 keer in het jaar en eet van de vele vruchten die daar groeien en na een maand gaan ze weer weg.Ze zullen in de namiddag vandaag vertrekken.' Legde de vrouw uit.
'Ik ga die Pecha Berries voor u halen mevrouw.' Zei Yassup vast beraden en liep naar de deur.
'Noem me maar Wilma.' Zei de oude vrouw nog vlak voordat Yassup de winkel uit was.Treyson en Rea maakte aanstalte om achter Yassup aan te gaan toen Wilma 'Wacht' zei.Treyson en Rea keken haar aan.
'Jullie vriend kan nooit die Pecha Berries alleen dragen.Jullie kunnen beter manden gaan halen en dan naar jullie vriend toen.' Stelde Wilma voor.
'Waar kunnen we die manden halen?' Vroeg Rea aan Wilma.
'Aan de oost kant van het dorp,naast de gym is een huis.Voor het huis staan een paar manden,die kunnen jullie pakken.' Zei Wilma.
'Dan mogen we wel opschieten als we eerst daar naartoe moeten en dan terug.' Zei Treyson tegen Rea.Ze liepen de winkel uit en gingen snel richting het oosten om de manden op te halen.

Ondertussen
Yassup was net Fortree City uitgelopen en liep nu in het bos.Yassup keek om zich heen.Er waren niet veel pokemon maar de pokemon die Yassup zag waren allemaal onrustig.Vanwege de Vigoroth natuurlijk,bedacht Yassup.Yassup liep verder het bos in en zag verderop een struik met Pecha Berries staan.Yassup hoorde vleugels klappen en verstopte zich snel achter een boom.Een Flygon vloog naar de struik toe,pakte een Pecha Berry en vloog terug hoog een boom in.Een andere Flygon nam de Pecha Berry aan en vloog weg.De Flygon draaide zich om en maakte aanstalte om weer naar de struik te vliegen.Opeens zag Yassup iets bij de struik bewegen.Er zat een kleine Flygon.In de verte,hoog in een boom zag Yassup twee andere Flygons die wanhopig keken of hun kleine Flygon werd gered.Maar natuurlijk,dacht Yassup,hij wil die kleine Flygon van de grond halen voordat die Vigoroth weer tevoorschijn komt.
'BRUUUUUUUAHHHHHHHH!'
Achter Yassup was een keiharde brul en een grote schaduw worp zich over hem.Yassup wist zonder om te kijken dat de Vigoroth achter hem stond.Yassup voelde de warme adem in zijn nek nadat de Vigoroth weer had gebruld.Yassup sprong vooruit.Yassup rende om de boom heen waar de Flygon in zat en kwam met een sliding onder een struik terecht waar hij zich verstopte voor de Vigoroth.Waar blijven Treyson en Rea,we zaten toch vlak achter mij?Dacht Yassup maar had meer oog voor de Vigoroth.De Vigoroth echter,ging niet achter Yassup aan.Hij liep door het bos richting de struik waar de jonge Flygon zat en begon een paar Pecha Berries te eten.De Flygon,in de boom naast de struik waar Yassup onder lag,ging rustig zitten wachten tot de Vigoroth weg zou gaan.Dat was echter het moment waar Vigoroth op gewacht had,dat Flygon niet zou opletten.De Vigoroth draaide zich om en gooide een focus blast op Flygon af.Yassup zag het aan en sprong onder de struik vandaan.Yassup rende via de stam de boom op,greep een tak en sprong op de tak waar Flygon op zat.Hij duwde Flygon uit de weg en drukte zichzelf tegen de tak.De focus blast miste en raakte een boom verderop.Yassup merkte dat de tak begon te buigen en keek op.Flygon zat op het uiterste puntje van de tak,hij vloog op en ging op een tak boven Yassup zitten.De Flygon keek van Vigoroth naar Yassup en weer terug.
'Laat me je helpen met vechten.Ik ben een trainer.' Zei Yassup.De Vigoroth vormde een shadow ball en gooide die op FLygon af.Flygon besloot Yassup te negeren en ontweek de shadow ball.Flygon vloog op Vigoroth af en haalde uit met dragon claw.De Vigoroth sprong achteruit en ontweek de dragon claw.Vigoroth sloeg met focus punch Flygon.Flygon werd geraakt en viel naar achter maar vloog snel op om flamethrower te gebruiken.De Vigoroth vormde een shadow ball waardoor de twee aanvallen uit elkaar knalde.Een gevecht barste los dat Yassup observeerde vanuit de boom.Yassup zag hoe Flygon veel klappen te voortduren kreeg.De Vigoroth vormde nog een focus blast en Flygon werd vol in de roos geraakt.Flygon vloog achteruit en kwam een paar meter verder op de grond terecht.Yassup sprong uit de boom en renden naar de Flygon toe.
'Alsjeblieft laat me je helpen.Ik weet hoe je kan winnen.' Zei Yassup weer maar de Flygon schudde zijn kop.Langzaam kwam de Flygon weer overeind maar hij stond te trillen op zijn benen.
'Zo kan je niet vechten.' Probeerde Yassup maar de Flygon reageerde niet, in plaats daarvan sloeg Flygon zijn vleugels open en zweefde boven de grond.De Flygon maakte een halve draai en sloeg toen zijn staart heel snel om zich heen.Een luchtstoot kwam van zijn staart af en vloog op de Vigoroth af.De Vigoroth gooide een focus blast die de sonic boom vernietigde en recht op Flygon afging.Flygon had niet de kracht om het te stoppen of aan de kant te vliegen.
'ONTWIJK HET FLYGON!!!!'

En en en?
No time to question my moves
I stick to the path that I choose
Me and my friends are gonna do it right
You'll never see us run away from a fight

To be a master is my dream
All I've got to do is believe (And I believe)
I've got a chance to win
I'm on my way to victory
Pokémon!
I can be a champion
If I just believe

I'm on a Master Quest (Master Quest)
I want the whole world to see (And I believe)
I'm gonna be the very best
Cause all I've got to do
Is believe in me
Pokémon!

Reageer (2)

  • Amami

    Een van de pokemon openings :)

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    doooor

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen