Foto bij 75.

Wow.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (13)

  • RandomnessXx

    oew wat gaat er nu gebeuren???

    1 decennium geleden
  • YourWay

    veder! (H)

    Wat zou jij doen als....Je Niall met een pot Iers goud over de regenboog zag rennen.
    Ik: *verbaast gezicht* 'Nialll!.' Niall: *stopt met rennen en kijkt naar beneden om te kijken wie geroepen had en ziet mij staan*. Ik: 'Hoe kom je op die regenboog?' :O. Ineens verschijnen de andere jongens van One direction achter hem. Louis: 'Gewoon der op stappen!' *lacht vrolijk*. Ik: *trekt een fase alsof ze gestoord zijn*. Harry: 'Kom!.' Ik: *kijk ze nog steeds aan als of ze gestoord zijn*. Louis: 'We komen je wel halen!.' En de jongens rennen de regenboog af richting mij. Ik: *knijp in arm* AUW! ja, ben wakker. Niall: *pakt mijn hand vast en trekt me mee de regenboog op*. Ik: *kijkt naar beneden, schrikt, en klampt aan Niall vast*. Iedereen begint te lachen. Niall: 'stil maar, je bent veilig bij mij.' Mijn hersens: Aaawh! wat schattig. *Fangirlen onderdrukken*. Ik: *lach naar Niall en houd zijn hand stevig vast*. Zayn: 'Kom laten we naar feeënwereld gaan!' Ik: *wtf gezicht*. En dan rennen we over de regenboog naar feeënwereld waar we Cosmo tegenkomen die mij zijn staf geeft en waarmee ik al mijn wensen laat uitkomen. En dan leef ik met Niall nog lang en gelukkig in een mega villa samen met zijn pot goud.

    1 decennium geleden
  • lirrylove

    Ik zou hem proberen in te halen en als dat niet lukt haal ik wat eten en roep Niall en zeg dat ik eten heb en dan zeg ik gewoon dat het niet eerlijk is dat hij al het geld heeft en dan krijg ik ook een deel!!!!!!
    Oh wat ben ik stout

    1 decennium geleden
  • Delphi

    Wat zou jij doen als....Je Niall met een pot Iers goud over de regenboog zag rennen

    aight; ik zou meerennen en dan het goud afpakken en dan wilt hij het terug en dat kan niet en dan gaan we stoeien & ik win *mwuahahahaha* en dan mag hij het potgoud terug voor een kusje en dan leven we happy en forever omdat hij mij een vampierenbeet geeft (flower)

    1 decennium geleden
  • Dillinger

    ik zou mee wandelen een doodgewoon gesprek voeren want hij haat onnozele openingszinnen. Ik zou hem kussen we werden een koppel!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen